- Reaksiyon puanı
- 160
Neyse geri ele aldım bilgisayarımıAdama yardım ediyoruz yaptığına bak
![]()
Bu yaptığın hoş değil [MENTION=262256]Uranos[/MENTION]
Neyse geri ele aldım bilgisayarımıAdama yardım ediyoruz yaptığına bak
![]()
Aynen abiBu Devirde Benden Başkasına Güvenmeyeceksin![]()
DH çok kalabalık, burası çok boş.
Ctrl+Alt+Del yapınca bilgisayarın kontrolü bana geçiyor Naim abiBu yaptığın hoş değil @Uranos
Ali abi nasıl bir kişisin tam noktasına vuruyorsun yafBir gün şaka yapmadan banlarım.
İnsanlar artık sıkıntıdan birbirini banlıyor, şakalaşıyor o derece![]()
Bu yaptığın hoş değil [MENTION=262256]Uranos[/MENTION]
Sanki 1 ay kadar önce daha hareketliydi buralar. Şimdi pek konu yok gibi.
Denedim. Ama iyi bir sonuç vermiyor.Şu Apple'ın Windows için sunduğu Safari'yi deneyeniniz oldu mu?
Bu ban muhabbeti de olmasa forumda nereyi okuyacağız.![]()
Yaklaşık 90 saniye kadar dayanabildimWindowsta safari denersin ama sonrasında kullanmayı bırakırsın büyük ihtimal. FF ya da Chrome kullanmaya geri dönersin.![]()
Hadi Benden Size bir Şarkı Tam da Mavilileri ve Yeşilleri anlatıyor))
Ankaralı Namıktan : GENÇ OSMAN
Not: video yada müzik yükleyemiyorum![]()
Burada siyaset yapamıyoruz Forum kurallarında da belirtildiği gibiArtık ban muhabbetini görünce tiksinti geliyor sekmeyi nasıl kapattığımı bilemiyorum. İşin garibi hastalık gibi bulaşıcı bu da.
Herkes istediğini konuşmakta özgür tabiki ama artık forumun seviyesini sorgulamaya itiyor beni bu. Konuşacak konu mu bitti de bu kısırlıktan kurtulamıyoruz.
Bir gazetelere, medyaya, haberlere, sosyal platformlara, sokaklara, halkın gündemine bakıyorum bir de bizim forumun gündemine![]()
Artık ban muhabbetini görünce tiksinti geliyor sekmeyi nasıl kapattığımı bilemiyorum. İşin garibi hastalık gibi bulaşıcı bu da.
Herkes istediğini konuşmakta özgür tabiki ama artık forumun seviyesini sorgulamaya itiyor beni bu. Konuşacak konu mu bitti de bu kısırlıktan kurtulamıyoruz.
Bir gazetelere, medyaya, haberlere, sosyal platformlara, sokaklara, halkın gündemine bakıyorum bir de bizim forumun gündemine![]()
Artık ban muhabbetini görünce tiksinti geliyor sekmeyi nasıl kapattığımı bilemiyorum. İşin garibi hastalık gibi bulaşıcı bu da.
Burada siyaset yapamıyoruz Forum kurallarında da belirtildiği gibi![]()
neyse gece 1 de seyrederim bende :9Bırak Namık'ı filan.
[video=youtube;uhuPAOwklNA]https://www.youtube.com/watch?v=uhuPAOwklNA[/video]
Marjinal ne demekHani marjinal olan bizdik![]()
Marjinal ne demek![]()
Yaklaşık 90 saniye kadar dayanabildimDaha hızlı ama devamı yok
![]()
Flash içerikleri açmıyorHadi ya ben şuan kullanıyorum ve hızlı geldi açıkcası bana. Neyinden şikayatçiydin?
Bu noktada @Platon kardeşimin egoyla ilgili yazdığı yazılar aklıma geliyor..![]()