Aksiyon mu arıyoz, çocukluk mu yapıyoz, niye bu kadar ciddiye alıyoz. Hiç bir anlam yükleyemiyorum ya. Kendimizi eğlendirmekse neden burası. Başka meşgul edecek bişey yok mu hayatta. Manyak mıyım la ben.
Çık bi hava al sen bence..
Aksiyon mu arıyoz, çocukluk mu yapıyoz, niye bu kadar ciddiye alıyoz. Hiç bir anlam yükleyemiyorum ya. Kendimizi eğlendirmekse neden burası. Başka meşgul edecek bişey yok mu hayatta. Manyak mıyım la ben.
uyuyacamuyandın mı?![]()
Uyumayın yav.Bizim için gece yeni başladı.SDN Zello' ya beklerim herkesi.uyuyacam![]()
Bir hayırlı geceler demeye geleyimUyumayın yav.Bizim için gece yeni başladı.SDN Zello' ya beklerim herkesi.![]()
Klavye'yi sanki biraz kücültmüsler? Önceden harfler daha büyüktü sanki.
neden sen küstün bana ... bu çölde zaten kafayı yedim birde sen yedirtme banaiyidir ihtiyar abim![]()
neden sen küstün bana ... bu çölde zaten kafayı yedim birde sen yedirtme bana
sen neden psiliğ temizle dedin ?
daha basta sötleseydim ya kardeşim bizde yapmazdık. kusurumuz olduysa özür dilerizGıcık oldum. Kıl kaptım. Her türlü lakabı tak ama milliyetle ilgili lakap takma. Hoşuma gitmiyor.
Biraz antipatik olayım, siteyi de sistemi de banlayayım. :devil:
Hacker AliATheBlueAliA da olabilir.
![]()
[MENTION=262256]Uranos[/MENTION] çok kötü geldi o oyun bana yaAdam yerinde duramıyor kamera açısını değiştirince adamda hareket ediyor gibi geldi
Birde dövüş dinamikleri pek iyi değil
Mesela adam sana saldırıyor ama ben kendimi saldırıdan koruyamıyorum. Birde adam saldırı aldığında ne adam nede moblar nedense hiç yere düşmüyor
![]()