yaşli çocuk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
bu gece buralar çok sessiz, hayırdır inşallah ...
herkes burdaydı bu gece hocam.artık her gece orada olacağız inşallah.Senide bekleriz =)
bu gece buralar çok sessiz, hayırdır inşallah ...
Selamün Aleyküm Kardeşim.Buradayız günaydın..
Demli çayın keyfini çıkarıyoruz..
Selamün Aleyküm Kardeşim.
Bana da bir bardak Yollarmısın
Bıktım Bu Sallama Dalllama Öaylardan
Birde Artık Türkiyeye gelmek istiyorum bırakmıyorlar![]()
Fatih abi ama çok derin oluyor uykum. Mesela telde tapatalk ve zello açık kalmış gece boyu. Haberim yok. Bir anda uyumuşum. Rüya görsem de hatırlamıyorum mesela. Uyanmadan hemen önce bir iki sahne aklımda sadece. Ben pek sevmiyorum böyle uyumayı, olsa bir çaresi...Uyku = Yarı ölüm boşuna dememişler Ahbarim![]()
Fatih abi ama çok derin oluyor uykum. Mesela telde tapatalk ve zello açık kalmış gece boyu. Haberim yok. Bir anda uyumuşum. Rüya görsem de hatırlamıyorum mesela. Uyanmadan hemen önce bir iki sahne aklımda sadece. Ben pek sevmiyorum böyle uyumayı, olsa bir çaresi...
yok abi. Yatmadan kaç saat önce bir iki bişey atıştırdım. Ondan biraz vakit sonra birkaç kayısı kiraz vs yedim. Aç olsam da aynı oluyor sanırsam abiZello muhabbeti 3 ü geçerken devam ediyordu hala..![]()
Tok karnına mı yatıyorsun ?
Tok yatmak vücudu daha derin bir uykuya sokar..
Ben uyurken tabiri caizse yatağın altından karınca geçse ayak seslerini duyarım![]()
Hoşgeldin kağan.Günaydın abiler ablalar kardeşler![]()
Hoşgeldin kağan.![]()
Elhamdülillah iyi diyelim iyi olsun.Hoşbulduk abi, nasılsın, işler nasıl gidiyor ?![]()
Elhamdülillah iyi diyelim iyi olsun.Başlıyor musun incelemelere
![]()
Bekliyoruz.Yok abi, daha başlamıyorum. Daha bilgi toplama aşamasındayım, direkt dalmak istemedim. Birde evde değilim, burdaki pc den işlem yapmak zor oluyor, o siteye gir bu siteye gir hepsini kontrol edemiyorum, daha müsait bir ortamda(Kendi evim) başlıcam ama![]()
Gün içinde ne yapıyorsunuz abi?benim Gibi saat 6 da Kalkıp Gece 11 e kadar çalışsanız acaba ne yaparsınız?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
El Cevap: 7 Saat dinlenme ile nereye kadar kardaş.![]()
Gündüz Saha ile ofis arası mekik dokuyorum Gecede raporlamalar vs işler , günlük Programlar ... böyle devam ediyoruz... Bazen pert oluyooruz 1-2 gün istirahat ediyoruz.... yani artık burası çekilmez olduGün içinde ne yapıyorsunuz abi?
hafif sıcak dokunuyor galibaGündüz Saha ile ofis arası mekik dokuyorum Gecede raporlamalar vs işler , günlük Programlar ... böyle devam ediyoruz... Bazen pert oluyooruz 1-2 gün istirahat ediyoruz.... yani artık burası çekilmez oldu![]()
Te Go Çı ?L9 yıldırdın beni yav yuh diyorum artık.... bi yazdım elektrik gitti bi yazdım modem resetledi o kadar yazdığım boşa gitti yav
55 derece dısarısı ve biz çalısıyoruz.hafif sıcak dokunuyor galibaDönüş planı var mı?
Bende Şarika'ya gitmiştim. Sharjah. Anlıyorum abi azıcık da olsa seniTe Go Çı ?
L9 nedir yaw
- - - Mesaj Güncellendi - - -
55 derece dısarısı ve biz çalısıyoruz.
Var 2 Ay sonra
Gelmişken SDN yi basacam![]()
inşaALLAH gelirsen ve mübarek vazifenide yerine getirirsinBende Şarika'ya gitmiştim. Sharjah. Anlıyorum abi azıcık da olsa seniNasip olsa da senin oralara da bir vesile ile gelebilmeyi de istiyorum
![]()
inşallah abi. Benim için çok iyi olur.inşaALLAH gelirsen ve mübarek vazifenide yerine getirirsin![]()
İnşaALLAH. Bu yıl gidemiyorum 1400 km uzaklık var bi çaresine bakacam gelmeden evvel gitmek istiyorum orayainşallah abi. Benim için çok iyi olur.