azen63
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
Bebeğem
:4:
Zamanla değişebilir belki. Bir kısmımızda var, kısmi olarak da var bu eksiklik. Biraz bazı şeyleri göze almak gerekli.Bir çok konuda diyebilirim.Çoğu zaman insanlarla iletişim kurmada,bir işi yapma konusunda.
mesaj alınmıştır abiBu banlama muhabbetinden bugün kusmazsam daha da bişi olmaz herhalde..![]()
mesaj alınmıştır abi![]()
Biraz heyecan abi.Lütfen kişisel alma
Ama sabahtan beridir bir çok kişinin ağzında aynı muhabbet..![]()
Biraz heyecan abi.
Kendi adıma özür dilerim.
Bu yaşlarda bunlar normal.İleride atlatcaksın bunları.Nickin gibi bir İnsan olacaksın.Bir çok konuda diyebilirim.Çoğu zaman insanlarla iletişim kurmada,bir işi yapma konusunda.
Mübah da olsa dozu kaçırmayalım abi bizEstf. Yanlış veya yasak bir şey yok ortada..![]()
Bu Hayata karşı biraz Deli olmak lazım.Acaba ile Keşke ile vakit geçirilmez.Zaten bendeki bu eksikliği halletmek için bir planım var:"Daha Deli Olmak":laugh:
önce öğrenmek gerek..Araba kullanmayı bilmeyen şöför olurmu hiç![]()
iyi bak tam renkli değilAhanda ceza sebebi tamamı renkli yazmış banlayın :mrgreen:
Önce linki kopyala.Mesela Kaynak yazdın bunu seçiyorsun.(Yani o yazı mavi oluyor)Sonra Cevap panelindeki Dünya ikonlu bir seçenek var.Onu tıklayıp açılan pencereye kopyaladığın linki yapıştır.Tamamdır.Bir soru sorabilir miyim.Link verirken mesela kaynak şeklinde yazıp linki içine nasıl gömüyoruz?
Sağolasın abiÖnce linki kopyala.Mesela Kaynak yazdın bunu seçiyorsun.(Yani o yazı mavi oluyor)Sonra Cevap panelindeki Dünya ikonlu bir seçenek var.Onu tıklayıp açılan pencereye kopyaladığın linki yapıştır.Tamamdır.![]()
yav niye herkes bu sözü söylüyorOoo yeşerenler var, hayırlı olsun arkadaşlar.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
@friendly bi şarkı vardı, yine yeşillendi fındık dalları mıydı, fıstık dalları mıydı?
Bahçelerde Maydonoz bu ne biçim lacivert,gel bana bazı bazı 'da var.yav niye herkes bu sözü söylüyoryok mu başka yeşllenme lafı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Veeee heyecan başlar..
Bilmiyorum.
Fikirlere açığım.![]()
hangisiFıstık ağaçta mı yetişir yerde mi?
Fıstık ağaçta mı yetişir yerde mi?
hangi diğer mana buNe. adamsınız yahu, iki şık sundum, bu iki şık diğer manasına uyuyor mu?
Alın bunları yahu, mod olacaklar bi de![]()
Fıstık ağaçta mı yetişir yerde mi?