Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
telefonum bozuldu :crying:
yenisini altelefonum bozuldu :crying:
telefonum bozuldu :crying:
windows update şöyle bir hata veriyor. ne yapmalıyım?
WindowsUpdate_8024200D
evet, oradaki diğer yöntemleri de denedimOpen the Windows Update troubleshooter by clicking the Start button, and then clicking Control Panel. In the search box, type troubleshooter, and then click Troubleshooting. Under System and Security, click Fix problems with Windows Update.![]()
evet, oradaki diğer yöntemleri de denedim![]()
nasıl yani? şu an bir problem yok ama güncelleme yapamıyorum. Güvenli modda internet yok, normalde güvenlik programlarını kaparıp denedim gene olmadı. Engelleyen ne onu anlamadım?Geri yükleme yapmayı denedin nmi?
nasıl yani? şu an bir problem yok ama güncelleme yapamıyorum. Güvenli modda internet yok, normalde güvenlik programlarını kaparıp denedim gene olmadı. Engelleyen ne onu anlamadım?
sadece güvenli modu açtım.Ağ desteği ile güvenli modu mu açtın yoksa sadece güvenli modu mu?
Ağ desteği ile güvenli modu mu açtın yoksa sadece güvenli modu mu?
gecmis olsun lumia 820 su aralar ulasilir ve htc one iyi izlenim veriyor ve esas xperia z ultra cikcakti bu iyi olur yada iphone5s'i bekle sakin samsung ch@t527 gt-s5270k alma 250lira ucuz diye atlama the-grudge gibi o atladi kafasina attim kirilmadi.. .
yenisini al![]()
Gezi'ye git. Gerçi orada tek yürüyemezsin. İstiklal'e geç o zaman orada arkadaşlarla yersin. Ya da Çapul TV'yi izle, en son nerede savaşılmış oraya git, oradaki kokular tazedir.Uzun zamandır canım biber gazı çekiyor.
İstanbul'da biber gazı yiyebileceğim bir yer var mı ?
Gezi'ye git. Gerçi orada tek yürüyemezsin. İstiklal'e geç o zaman orada arkadaşlarla yersin. Ya da Çapul TV'yi izle, en son nerede savaşılmış oraya git, oradaki kokular tazedir.
Ben yola çıktığım da hep tek oluyorum zaten.
Gezi'de ve diğer yerlerde kimyasal olmayan ilaç katıyorlar.
Tadı bozuluyor biber gazının.
Eski biber gazları neydi be ! Hey gidi eski günler hey !
Biber gazı bir Alex değil ama portakal gazı bir Hagi, tazyikli su da bir Pascal'dır(burayı ben ekledim).
Biber gazının neden Alex olmadığını şimdi anladık![]()
Malum, sıcak havalara karşı bire bir(kafayı güneş varken ıslatırsa kafa pişer orası ayrı)Tazyikli su da iyi gider bu havalarda
Ama işler yoğun faşizme baş kaldıracak vakti ancak bu saatlerde buluyorum.
Bu saatlerde de tazyikli su sıkacak toma bulmak zor buralarda.
benim hak sus ey bülbül senin hakkın değil matem...
amin derken?Malum, sıcak havalara karşı bire bir(kafayı güneş varken ıslatırsa kafa pişer orası ayrı)
Amin, cümlemize.
Anlaşılmadı diyoruz hacı ağabey anlaşılmadı.amin derken?
hacı abi ne diyorsun kendince..Anlaşılmadı diyoruz hacı ağabey anlaşılmadı.
Hacı öyle bir eski türkçe tarzına bağladın, ürperdim ama bir şey anlamadım![]()
Anlaşılmadı diyoruz hacı ağabey anlaşılmadı.
Hacı öyle bir eski türkçe tarzına bağladın, ürperdim ama bir şey anlamadım![]()
[MENTION=353328]-şerafettin[/MENTION] şimdi anlamadığın cümle bu mu oluyor?benim hakkım sus ey bülbül senin hakkın değil matem...
şerafettin şimdi anlamadığın cümle bu mu oluyor?
ve bu cümlede eski Türkçe olan nedir acaba anlayamadığın?
yoksa siz yabancı dili Türkçe olan bir okulda mı okudunuz diye sorsam acaba çok mu ayıp etmiş olurum diye de endişe ediyorum.
çok mu eski Türkçe konuştum ben de acaba? @Ahbârî yetiş!![]()
32 yaşında ama!![]()
32 yaşında ama!![]()