yaşli çocuk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
Ne söylesen haklsıın, yalan sevdiğim dışında.Kalbimi herkese sığdırdım da bi sevdiğim dışında..
Canfeza
Canfeza
Aslında Çok İşe Yararsında Şirket Prensibi Bilgisayar Mühendislerini İşe Almıyoruz (ben değil Şİrket)Yani Türk Mühendis Almıyorlar. Yabancı IT ci aldıkZayıf cılız bir Bilgisayar mühendisi adayı çölde napabilir ki abiGerçi arkeoloji çalışması yapıyorsanız düşünebilirim
![]()
onun değiştirdiği avatar kadar ben haftalık çorap değiştiriyorum.@desperado64 senin avatar değiştirdiğin kadar son 3 yılda ben o kadar çorap değiştirmedim.![]()
@desperado64 senin avatar değiştirdiğin kadar son 3 yılda ben o kadar çorap değiştirmedim.![]()
Aslında Çok İşe Yararsında Şirket Prensibi Bilgisayar Mühendislerini İşe Almıyoruz (ben değil Şİrket)Yani Türk Mühendis Almıyorlar. Yabancı IT ci aldık![]()
Yemeğini beğenmediğim için sana, yorumunu beğenmediğim için de evo'ya 0 puan veriyorum.![]()
çok suskun bir hal var forumda.
Ortam çok garip oldu. En çok da banlamalar can sıktı. Bazı insanları üzdüler, bu da bizi üzdü...Yakında tamamen susacak, alış şimdiden![]()
Ortam çok garip oldu. En çok da banlamalar can sıktı. Bazı insanları üzdüler, bu da bizi üzdü...
garip bir yöne doğru ilerliyor gibi ya bakalım hayırlısı...Bu ezelden beri böyle. Ne zamanamkadar böyle sürer bilemem ama çok da uzak gelmiyor. Ya Hakkı bey revizyona gidecek ya da burası sıradan, öylesine var olan bir forum haline gelecek
garip bir yöne doğru ilerliyor gibi ya bakalım hayırlısı...
önemli olan keyfiyyet değil gibi, mesele kemmiyyet... Platonun dediği gibi hit meselesi..Bazı yöneticilerimiz insanları yönetemiyor. En sonunda kalitesiz üye profilleri ile mal gibi kalacaklar.
Adam Aldırma Da Geç Git, Diyemem, Aldırırım !
Çiğnerim, Çiğnenirim, Hakkı Tutar Kaldırırım !
M.A.Ersoy
@Platon![]()
[video=youtube;10AA4v7cVRc]http://www.youtube.com/watch?v=10AA4v7cVRc[/video]Ben yeşilken buralar çimenlikti, mesirelikti. Şimdi ağaçlar gitmiş, kütükler gelmiş...
@evowinds ben senin modluk dönemlerini hiç hatırlayamıyorum iyi mi ?![]()
İşlerimi geriden yapardım, sessiz ve sakin. uçuşan üyelere yazmazdım. Daha çok yardım ederdim.
O sebeple hatırlamaman doğaldır.
Adam Aldırma Da Geç Git, Diyemem, Aldırırım !
Çiğnerim, Çiğnenirim, Hakkı Tutar Kaldırırım !
M.A.Ersoy
@Platon![]()
Bilseler hakkın adını hiç durmam yaparım,
Alsalar insanlıktan nasip, çiğnemeden akarım.
Belki sivridir sözüm, kulaklarına batarım,
Küflenmiş kulaklar, gel beraber akalım...