- Reaksiyon puanı
- 160
Bu çirkinliğe daha fazla dayanamıcam, gidiyom ben 
Not: gitti.
Not: gitti.
Justin i bilmem ama bizim köyde bieberden çok var . isteseydiş ayağına kadar gönderirdik.:laugh:Naim zaten kafa dağıtmak için Justin Bieber konserine bilet almıştı.
Oraya gidiyor.![]()
Canın Sağolsun (Asialı) Türk kardeşim.@azen63 sakın bana açık verme :devil:
Justin i bilmem ama bizim köyde bieberden çok var . isteseydiş ayağına kadar gönderirdik.:laugh:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Canın Sağolsun (Asialı) Türk kardeşim.:laugh:
ee bende başka bişey demedim zaten... ama sen asıa nın farklı bir kültüründen sen bilmiyorummm... mesala koreZaten Türkler Asyalıdır. Yoksa sen farklı bi yerden misin![]()
ee bende başka bişey demedim zaten... ama sen asıa nın farklı bir kültüründen sen bilmiyorummm... mesala kore![]()
Haydaaaa. Ne alaka şimdi farklı kütüründen olmak![]()
E ben gerçekten severim korelileri ... neden diye sorarsan cvp veririrm...Zaten ben tepki verince herkes Korelileri seviyorum diyor
Laaa Az kalsın @AliA'ya beğen butonu basıyordum. Son anda yanlışdan döndüm![]()
E ben gerçekten severim korelileri ... neden diye sorarsan cvp veririrm...![]()
EEEEE Benim Yanımda çalışıyorlara ondan))))
CV bekliyorum hala?İş başvurusunu nereye yapıyoruz![]()
Açmış son ses ilahiyi bütün mahalle dinliyor.
Bana Cv ni yolla Bakalım Cv nde neler yazıyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
CV bekliyorum hala?
Böyle söyleyince de mutlu olmuyorum ama abi bu nedir Allah aşkına? Bir siz mi Müslümansınız diyesim geliyor.ne güzel işte.. dua edeceğine sitem ediyorsun![]()
Çok Kötü Yakalamışım Yaw ... (NOG)Ben sandım ki Koreli kızlarla çalışıyon.
Benim Yanımda Çalışıyorlar ya ... sen inanmadınmı şimdi . Ben Gerçekten Çöldeyim ve Çalışıyorum (Arabistan)....
Valla Buarada Bayan Çalıştırırsak Kan Gövdeyi Götürür... Yanlış anlama ama gerçek buKoreliler yanında çalışabilir ama kızlar çalışmaz herhalde. Tabi mühendis mimar filan değillerse
Valla Buarada Bayan Çalıştırırsak Kan Gövdeyi Götürür... Yanlış anlama ama gerçek bu..,
Bayan Çalıştırtmıyorlar Burada.. Libyada sorun değpildi)
güldürdün beni Allah ta seni güldürsün kardeşim...Çoğalırız desek anlarımda niye birbirinizi vuruyorsunuz şimdi![]()
güldürdün beni Allah ta seni güldürsün kardeşim...
neyse fazla uzatmayalım bu konuyu...
Ha Bu arada CV ni Bekliyorum.. PasPas Cımız ekskti.![]()