Empatik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Yarı nbit pazarına gidiyom 
İon için sızdırılan yeni rom :thumbup:
Yarı nbit pazarına gidiyom![]()
Ne alıcan bakayım oradan.![]()
l*n adamın teki çıkmış pm den tehdit ediyorgüler misin ağlar mısın?
İonla ilgili değil bir soru sorayım. Bende ace 2 var ve kiese bağlayınca yazılım sürümü görünmüyor, bazende yazılım yükseltme desteklenmiyor diyor. CSC koduna baktım Türkiye olarak görünüyor, zaten teknosadan almıştım ürünü.
Bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim?
Not: Zaten şu okul tamamen bitene kadar çözemezsem eve döndüğümde odin ile 4.1.2 yüklemeyi düşünüyorum.![]()
l*n adamın teki çıkmış pm den tehdit ediyorgüler misin ağlar mısın?
Bootloader kilidini açmış mıydın peki?![]()
cahil cesur olurmuşGülerim![]()
bana bişey olursa dalarsınİsim ver abi dalalım ? ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
İsim ver abi dalalım ? ?
İsim ver abi dalalım ? ?
cahil cesur olurmuş
bana bişey olursa dalarsın![]()
İçindeki şeytanı çıkart da duble yapayım.![]()
o kopyalar yani çakmalardıO iş yatar desene
![]()
Tehtitler aslın ıyüceltir gibi bir söz vardır bilmem bilir msiin
![]()
![]()
Bana gelen mail.
Benim adım duygu 1 yaşındayım beni öldürdüler ben bir ölüyüm beni öldürdüler eğer bu maili 10 dk içinde 15 yere yollamazsan akşam yatağının başında olacağım bir bıçakla seni öldürmek için geleceğim allah rızası için eğer yollarsan 4 tane seni seven kişi sana açılacak cumartesi günü öpüleceksin zinciri bozma.
Hayybin ne oluyor l*n..Öpülecem möpülecem.
![]()
Kitabımı bitirdim hınzır bakamadım ondan
abi hala bekliyoruz ne zaman bitecek bu rejimArkadaş koymayın şu yiyecek içecek resmini..
Bulan var, yiyen var, rejimde olup sol kulağınızı çınlatan var.![]()
abi hala bekliyoruz ne zaman bitecek bu rejimdurum nasıl?
kitap okumuyorsun pek galibaSıkıntıdan patladım ya. İnternette yapacak birşey de yok, ShiftDelete'ye girmek ve gazeteleri okumaktan başka birşey yok. Var mı bi önerisi olan :huh:
senden olumlu sonuçları duyalım hemen başlayacam abi. hedef ramazan sonuna 10 kilo.9 bitti kaldı 6 belki bir kaç gün daha uzatırım.![]()
Alıştım sefalete..![]()
kitap okumuyorsun pek galiba![]()
roman ya da hikaye oku. amin maoluf oku. yeminlen diyorum ki sinema gibi sezonluk dizi gibi kitapları var. sırf bir kitabından kaç sezon dizi çıkarttım kafadan.Okumuyor değilim, okurum ama tatilde tercih ettiğim bir şey değil pekOkunmayı bekleyen kitabımda yok değil aslında
![]()
roman ya da hikaye oku. amin maoluf oku. yeminlen diyorum ki sinema gibi sezonluk dizi gibi kitapları var. sırf bir kitabından kaç sezon dizi çıkarttım kafadan.bestseller yerine bunları oku
![]()