Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Allah zihin açıklığı versin, bizde geçtik o dönemlerden, nasıl olduğunu bilirim :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bizim okuldaki kimya hocasının final sınavında sorduğu tek soru:

sıvı antiasitin (magnezyum ve kalsiyum) biber gazına iyileştirici etkisinin ardındaki kimya nedir?
a)ph'ı düşürerek biber gazının etkisini azaltır
b)ph'ı yükselterek biber gazının etkisini azaltır
c) kalsiyum ve magnezyum iyonları biber gazının etkisini azaltır
d)sadece mideye yardım eder
e)her yer taksim her yer direniş!

(burada sadece tek bir doğru cevap yok)

bize böyle hocalar gelmez ki anasını satayım :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Arko traş köpüğümü sürdüm Gillette max 3 turbo traş bıçağımla bir güzel traş oldum..

Yalnız bi eksik var televizyon reklamlarındaki traş bıçağı reklamlarında herif traş olduktan sonra traşı onaylayan yalaka bi kadın oluyor işte o olay bende yok.. Tek eksiğimiz bu yani..:D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Muratcım seni "Söyle Efkarlan" Bölümüne alalım :P
Yok canım sırf bunun için evlenilmez.:D Herşeye rağmen forever bekarlık single takılmaya devam..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Acun Show tv yi alır mı?. Alır alır Acun o kadar geri zekalı.

Alın size Acun

960034_10151497192298721_440618184_n.jpg

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bu burhaniyede(balıkesir) ne kadar çok köpek var arkadaş. havlamaları bitmiyor. bu yazlıkçılar gelip yazın bakıp sonra giderken sokağa salıp gidiyorlar. yav hayvanlarada yazık bizede yazık. benim evde nasılsa 5. kattayım ama maşallah stadyum gibi akustik var aşağıdaki tüm ses geliyor. Birde çete kurmuşlar. artık haraç mı kesiyorlar geceleri gelen geçenden anlamadım. delireceğim yav. :(

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
[video=youtube;eqAPVOsyjaE]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eqAPVOsyjaE[/video]

Tam giflik malzeme. :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
[MENTION=75364]arsenik[/MENTION], namı diğer [MENTION=103054]dgn[/MENTION]cn senin face var mı?

Varsa mesajlasana bişey deniycem :D

[MENTION=327890]Empatik[/MENTION], faceni mesajla kardeşim.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
tam oturmuş dizi izliyorum, bir sahnesinde 10 dan geriye doğru saymaya başladılar ve 3 2 1 tak diye bir ses geldi cihazdan ve laptop kapandı :D kardeşimle ne olduğunu anlamadık :D Neyse cihazı ellemek mümkün değil ateş gibi olmuş alla alla dedim neyse söktüm parçaladım fana ulaştım (lanet olasıca fana ulaşmak için cihaza komple sökmek zorunda kaldım bu arada ) oda ne fanın hareket edeceği bi alan kalmamış bir pamuklanma olmuş ki gözlerime inanamadım :D Neyse bu sayede hem cihaz temizlendi hem de bakımını yapmış oldum :D terzi kendi söküğünü de dikebiliyormuş halbuki :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@friednly abi sen yokken uğraşcak senden daha fazla kişi oluyo :D [MENTION=327890]Empatik[/MENTION] daha yeni başladıydık pes'mi ettin yapma bunu dostumm :D

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yıl 2030 > Kurtlar Vadisi Revolution
Yıl 2043 > Kurtlar Vadisi Reloaded ( Polat çok yaşlandığı için bırakır , torunu Arolat görevi devralır fakat Abdülhey nonstop faaliyetlerine boyalı saçlarıyla devam etmektedir :D )

yazdığım yorum nere gitti ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...