ALPARS
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Abi sisteme ayak uyduramıyoruz 
belki bir gün dönerim dostlar. sağlıcakla kalınız. iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
@topalsolucan gitme sebebın neydi usta ?
Şahsi yaşam düzenim adına aldığım kararlardan dolayı forumdan ayrılıyorum. Kalbini kırdıklarım olmuştur, affola. Lütfen hakkınızı helal ediniz. Benden yana varsa helal olsun. Allaha emanet olun.![]()
Valla artık foruma girmek istemiyorum o derece.Bu Gezi parkı konusu ne zaman bitecek..
Üyeler doğal olarak sinirlerine hakim olamıyor teker teker banlanıyor..!
Bu mudur istenen sonuç.. ?
Sokaklardaki Maskeli Provokatörlerden forumun içinde de var, bunu görmeleri lazım artık..
güzel bir gün oldu.
Teşekkürler ne istediğini bilen müşterilerim.
Teşekkürler ne yaptığını bilen elemanlarım.
Bugünün hatrına bütün ciroyu elemanlarıma dağıtacağım.
Hakettiler, sağolsunlar...
Eleman lazım mı![]()
iş ne bizde gelelimDeğil de sana benim gibi patron lazım sanırım![]()
Değil de sana benim gibi patron lazım sanırım![]()
13 gündür maaşımı veriyor pislik herif son sigaramı içtim gidip sigara bile alamıyorum.:cursing:
@topalsolucan ALLAH'a emanet ol.
Eski dostlar bir bir gidiyor. Biraz daha eksilirsek bu forumda kalmanın bir anlamı kalmayacak![]()
sana bişey olmaz abi.Şunu anladım bugün..
Rejim yapmak insanı sinirli ve çekilmez birisi yapıyor..![]()
Daha ilk günden çevremdekilerin benden çekeceği var diye düşünmeye başladım...
Karnım aç..
Hayat boş..
Boş ver rejimi mejimi Kardeşim yav.:mrgreen:Şunu anladım bugün..
Rejim yapmak insanı sinirli ve çekilmez birisi yapıyor..![]()
Daha ilk günden çevremdekilerin benden çekeceği var diye düşünmeye başladım...
Karnım aç..
Hayat boş..
[MENTION=262256]Uranos[/MENTION]
Bu hissi bende tattigim icin seni cok iyi anliyorum. Sen 13 gündür maasini alamiyorsun, ben ise bir zamanlar 4 ay boyunca beles calismak zorunda kalmistim...
sana bişey olmaz abi.![]()
Hakkım Var ise Sizin üzerinizde bir tek şart ile Hakkımı Helal Ederim.Şahsi yaşam düzenim adına aldığım kararlardan dolayı forumdan ayrılıyorum. Kalbini kırdıklarım olmuştur, affola. Lütfen hakkınızı helal ediniz. Benden yana varsa helal olsun. Allaha emanet olun.![]()
şu an evde Peynirli Börek pişiyor.Eğer Kıymalı istersen Bir Lafımıza bakar,onuda Hallederiz,Beraber yeriz.
Yanına Bide Çay Demleriz.
Boşuna yutkunma işte,gel yav.:laugh:Abi saymadım ama en az 7-8 defa okudum bu mesajı..
Okudukça da yutkundum...![]()