Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
:clap: abi senden korkulur.5 yıl beklemene gerek yoktu...
E-Postana şifreni isteseydin gönderirlerdi..![]()
:clap: abi senden korkulur.5 yıl beklemene gerek yoktu...
abi hacklemişler seniDurun kızdırmayın gezegeni..
Bu arada yazdığım her mesaj nedense iki defa gidiyor sonradan girip düzeltmem gerekiyor.
5 yıl beklemene gerek yoktu...
abi hacklemişler seni![]()
verdiğim e posta bir sitenin host hesabına bağlıydı ve site kapanınca mail hesabı kapanmıştı.
Beş yıl önce çözümünü akıl etmiştim yani.
Saksı değilim ki ben![]()
yeni bir hesap alaydın. yılan hikayesiverdiğim e posta bir sitenin host hesabına bağlıydı ve site kapanınca mail hesabı kapanmıştı.
Beş yıl önce çözümünü akıl etmiştim yani.
Saksı değilim ki ben![]()
Durun kızdırmayın gezegeni..
Bu arada yazdığım her mesaj nedense iki defa gidiyor sonradan girip düzeltmem gerekiyor.
yeni bir hesap alaydın. yılan hikayesi![]()
Yok abi sevenim yok düşmanlarla dalaşmaktan yoruldumanladım kadın fıtık olacak
- - - Mesaj Güncellendi - - -
baktın artısı yok diye mi![]()
Adamın 30 arkadaşı var 8'i banlı
biz de var mıyızYok abi sevenim yok düşmanlarla dalaşmaktan yoruldum
Teşekkürler @AliA
Süreli olması sevindirici...
Her üye banlanmayı tadacaktır misali bakalım silsile bize ne zaman nasip olacak..![]()
Adamın 30 arkadaşı var 8'i banlı![]()
En yakışıklısından bir küfret, gerekeni ben yapayım hocam.![]()
Evet. Bence isyan çıkaralım hepimiz Nick'imizi [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION]ye HAYIR diye değiştirelimMalesef SDN forumundaki kurallar çok katı..
Çok kolay üye harcanıyor...
Buna en çok üzülenlerden birisiyim...
Reklam var en kolayı veya insanları kötü yollara teşvik etmek var. İllegal içeriklerde bunların bir kaçıKendimi hazır hissetmiyorum.![]()
Hem ben küfür eden bir mizaca sahip değilim..
Başka çeşitleriniz yok mu ?![]()
Kendimi hazır hissetmiyorum.![]()
Hem ben küfür eden bir mizaca sahip değilim..
Başka çeşitleriniz yok mu ?![]()
cevap gelecek : en düşük hizmetlerimiz 3 günden başlıyor, süresize kadar devam ediyorEvet. Bence isyan çıkaralım hepimiz Nick'imizi @Mai Naiye HAYIR diye değiştirelimHepsinin sorumlusu @Mai Nai adlı şahıs
@Mai Nai Bey beni bi 5 dakikalığına banlayın nasıl bişe hakkat merak ettim ha
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Reklam var en kolayı veya insanları kötü yollara teşvik etmek var. İllegal içeriklerde bunların bir kaçıBen küfür etmeye meyilliyim etsem mi acaba bayağı bir yakışıklı
Ama ortalığı dağıtırım direk süresiz x2 ban atarlar bana
@Mai Nai atar ilk banı kesin
![]()
Yok yafcevap gelecek : en düşük hizmetlerimiz 3 günden başlıyor, süresize kadar devam ediyor![]()
Arkadaş bildik ya ufak bi siyasi tartışmaya gelemeyip arkadaşlıktan silersin(görünen şey basit bir face silmesi değil).
Neymiş zihniyetimi değiştirecekmişim, sordun mu zihniyetim ne olursa olsun arkadaşlığı karıştırmış mıyım....
geçmiş olsun mu diyim hayırlı olsun mu bilemedim...Arkadaş bildik ya ufak bi siyasi tartışmaya gelemeyip arkadaşlıktan silersin(görünen şey basit bir face silmesi değil).
Neymiş zihniyetimi değiştirecekmişim, sordun mu zihniyetim ne olursa olsun arkadaşlığı karıştırmış mıyım....