Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
bunu biliyorsunuzdur beyazdan :D

[video=youtube;RvK19xgAxSU]http://www.youtube.com/watch?v=RvK19xgAxSU[/video]

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yav sitenin sağını solunu kurcalarken gözüme çarptı bende nazım geçen kişileri etiketleyeyim dedim. :P
Şimdi bir özelliği bulupta sabote etmemek olmazdı.. :P
Sağolasın abi o ekipte beni gördügün için cansın damarsın akardamarsın atardamarsın adamsın :D :D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Photoshoptan anlayan birisi lazım.. [MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] sen anlıyor muydun ?

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
hele o 3x3 matrislerin tersi yok mu.. zamanında ne puanlar kaybettim 3x3 matrisin tersi yüzünden :D
3*3 yine iyi abi ben az önce 4*13 ile 13*4 matrisi çarpıp tersini aldırdım. :D Ve bu yarınki sınavda karşıma çıkması muhtemel soru. Bu soruyu yapamazsam sıfır. Bak dikkat ediyorsan soru kesin gelecekmiş gözüyle bakıyorum. :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
3*3 yine iyi abi ben az önce 4*13 ile 13*4 matrisi çarpıp tersini aldırdım. :D Ve bu yarınki sınavda karşıma çıkması muhtemel soru. Bu soruyu yapamazsam sıfır. Bak dikkat ediyorsan soru kesin gelecekmiş gözüyle bakıyorum. :D

4x13 ne laa, bizim hoca bi ara tahtada 4x4'e girdi, 1 ders boyunca çıkamadı işin içinden :D

işin çok zor, Allah yardımcın olsun :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Siyaset yapmak yasak deyip, bir yönetici tarafindan siyaset ile icli disli olan bir konu acilmasi hic hos degil.

Forum kurallarina yöneticiler uymadiktan sonra üyeler niye uysun ki? [MENTION=2]Troy[/MENTION]

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
4x13 ne laa, bizim hoca bi ara tahtada 4x4'e girdi, 1 ders boyunca çıkamadı işin içinden :D

işin çok zor, Allah yardımcın olsun :D
87fu94pq.jpg

Bir de deli gibi gittim sol üstteki matrisin transpozunu alıp kendisi ile çarptım. 15 dakikamı aldı.

Sonra sitede çarptım ki baktım kendi yaptığım çözüme yanlış yapmışım. :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bir de deli gibi gittim sol üstteki matrisin transpozunu alıp kendisi ile çarptım. 15 dakikamı aldı.

Sonra sitede çarptım ki baktım kendi yaptığım çözüme yanlış yapmışım. :D

ne okuyordun sen, söyle de ilerde çocuklarım olursa göndermeyeyim senin bölümüne :D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
ne okuyordun sen, söyle de ilerde çocuklarım olursa göndermeyeyim senin bölümüne :D
İstatistik. Regresyon'dan uzak dursunlar. :P

Adamlar bilgisayar programının kendi içinde yaptığı hesaplamayı bize hesaplatıyor. Hocaya sorsan çöz desen çözemez. Çözemediklerini sınavda soruyorlar. :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
[video=youtube;mm89XKbgfas]http://www.youtube.com/watch?v=mm89XKbgfas[/video]

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION] 128 kb/s bağlantıyla o 4 dk lık videoyu izleyemeye kalksam 1 saatimi alacak.. :)
Sen özet geçiver bana :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
İstatistik. Regresyon'dan uzak dursunlar. :P

Adamlar bilgisayar programının kendi içinde yaptığı hesaplamayı bize hesaplatıyor. Hocaya sorsan çöz desen çözemez. Çözemediklerini sınavda soruyorlar. :D

Böyle hoca düşman başına.. :D

Bizim hocanın derste anlattığı bir olayı paylaşayım. Adam 50-55 yaşında bir profesör ve 4-5 sene önce Ankara ODTÜ'de Statik dersi veriyormuş. Bizim hocayla birlikte 27-28 yaşlarında yeni yetme bir hoca daha varmış o dönemde. Bu yeni yetme hoca profesörün yanına gitmiş ve final sorularını hazırlayalım mı diye sormuş. Bizim hoca da, tamam sen hazırla ben bakarım sadece demiş. Yeni yetme hoca gidip 3-4 soru bulmuş, bizim hoca sorulara bakmış ve bir soru seçip diğer hocaya bu soruyu çözer misin diye sormuş. Adam iki A4 kağıdı kullanmış ama sorunun içinden çıkamamış..

Bizim profesör de lafı yapıştırmış, daha sen çözemiyorsun, bu çocuklar nasıl çözsün diye :D

Not: Bizim profesörün yaptığı her sınavda ortalama 70-80 çıkar :D

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Artık ne kadar uykusuz kaldıysam akşam elimi kıpırdatamadan uyumuşum zor gittim yatağa ama iyi oldu bomba gibiyim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...