Artvincenter
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Evet malesef bırakamakta zorlandıgım bir gerçek.@Artvincenter Sigara kullanıyor musun sen ?
Evet malesef bırakamakta zorlandıgım bir gerçek.@Artvincenter Sigara kullanıyor musun sen ?
Merhabaaaaaaaaa![]()
İlerde daha da tiryaki olmadan bırakman güzel olur. Nereden dönersen kar.Evet malesef bırakamakta zorlandıgım bir gerçek.
Deniyorum fakat rahatlatıyo inşallah bırakcam zararı büyük.İlerde daha da tiryaki olmadan bırakman güzel olur. Nereden dönersen kar.
hiç içmedim.nasıl rahatlatır onu da bilmem. hiç anlamamışımdır duman insana nasıl zevk verir ki diyeDeniyorum fakat rahatlatıyo inşallah bırakcam zararı büyük.
Aşırı yalnızlık olunca para düşünülmez zararı çok ama rahatlatıyo beni ama kesinlikle bırakcam.hiç içmedim.nasıl rahatlatır onu da bilmem. hiç anlamamışımdır duman insana nasıl zevk verir ki diyesırf para yönünden bırakır insan.
Bırakacam lan bu mereti deyip bir tane daha yakmıyorsundur umarımAşırı yalnızlık olunca para düşünülmez zararı çok ama rahatlatıyo beni ama kesinlikle bırakcam.![]()
Abi 4 sene once bırakmıştım tekrar düştüm ama bırakcam başka caresi yok sporcu adama yakışmaz abi 1 taneden bişey olmaz diyip içenlerdenimBırakacam lan bu mereti deyip bir tane daha yakmıyorsundur umarım![]()
sen 18 değil miydin ya ? 4 sene önce bıraktım derken öncesi de vardır bunun. Naptın sen yavAbi 4 sene once bırakmıştım tekrar düştüm ama bırakcam başka caresi yok sporcu adama yakışmaz abi 1 taneden bişey olmaz diyip içenlerdenim![]()
14 yaşından beri abisen 18 değil miydin ya ? 4 sene önce bıraktım derken öncesi de vardır bunun. Naptın sen yav![]()
ilk defa halkı böyle gördüm şaşırıyorum duruma. acayip bir şekilde örgütlenildi.
izlemek isteyenlere http://tks.ibb.gov.tr/noc-player.php?id=17&w=600&h=338
14 yaşından beri abi![]()
gençligim yandı tam şarkı geldi aklıma
[video=youtube;mtb4WkM1hmg]http://www.youtube.com/watch?v=mtb4WkM1hmg[/video]
saygılar![]()
Artık amaç sivil darbe.
Ülkeye yararı olacağını sanmıyorum.Hiç bir darbe hiç bir ülkeye yarar getirmedi.
Doğruluğu tartışılır ama öyle bir iddia var ki gerçekten çok kötü.Medyaya bakarsan hiç birşey yok. Toz pembe. Pc gelip tiwtter bi açıyorum durum çok fena.
Adamlar limon taşıyanı, forma giyeni, maske takanı kimi bulurlarsa alıyorlar.
Doğruluğu tartışılır ama öyle bir iddia var ki gerçekten çok kötü.
Kalabalığın içindeki sivil polislerin,polisleri kışkırttığı söyleniyor.
Çatıya çık bağır geçirmiyor ama iyi geliyor.Burun tıkanıklığına ne iyi geliyor çabuk söyleyin ne gerekiyorsa yapmaya hazırım..![]()
Okyanus suyu.Bulamazsan tuzlu su çek burnuna.Yanlız ondan sonra aklı verene sövme bak.Çünkü gözlerin yerinde durmaz muhtemelen.Burun tıkanıklığına ne iyi geliyor çabuk söyleyin ne gerekiyorsa yapmaya hazırım..![]()
Burun tıkanıklığına ne iyi geliyor çabuk söyleyin ne gerekiyorsa yapmaya hazırım..![]()
Çatıya çık bağır geçirmiyor ama iyi geliyor.![]()
Kafanı sıcak suya batırmayı denedinmi(Tavsiye batırmışken baloncuk ta çıkar)![]()
Okyanus suyu.Bulamazsan tuzlu su çek burnuna.Yanlız ondan sonra aklı verene sövme bak.Çünkü gözlerin yerinde durmaz muhtemelen.
Otrivine. Anında ve kesin çözümdür..
Lakin çok fazla kullanıldığında bağışıklık yapar..
Otrivine abi Eczaneden alsam ne kadara patlar ?![]()
Okyanus ne arar hocam buralardaAa gözüm korktu tuzlu sudan yana o yüzden son tercihim olacak yarın denerim. bu günkiler işe yeramaz ise
![]()