Hello Kitty.
Rektör
Geçenlerde birkaç gün tamamen altın olmuştu ya onu diyorum.Öyle fırsatları kaçırmamak lazım.
![]()
Ben başından beri farklı zamanlarda hep altın indirdim. Gerisi beni alakadar etmez
Geçenlerde birkaç gün tamamen altın olmuştu ya onu diyorum.Öyle fırsatları kaçırmamak lazım.
![]()
Ben başından beri farklı zamanlarda hep altın indirdim. Gerisi beni alakadar etmez![]()
Hayatı pozitif yaşamak negatif yaşamaktan daha kötü.
Fazla pozitif yaşamak kasar be ustaHadi be ordanBurada konuşuyor böyle sonra gidip her gün kapı önlerinde bekliyor free için
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Çok yanlış bir düşünce![]()
Problem: Yüksek seste rock, trance, techno dinleyebilen x kişisi neden davulun tekdüze ritmine dayanamıyor. Denklem kurarak açıklayınız?!?..
Zavallı başım, nerede benim majezik hapım..
Titreşim ve dalga boyu meselesi abi sanırım. Ses cihazından o tür müziklerin aletlerinin sesinin frekansı düşük. Tabi max seste yükseliyor ancak bu seferde dalga boyu düşük kalıyor. Kulağa zarar verir ama beyinr fazla değil.Ama davul öyle mi adam bir vuruyor bam! dalga boyu zirve yapııyo
![]()
![]()
:
Hadi be ordanBurada konuşuyor böyle sonra gidip her gün kapı önlerinde bekliyor free için
![]()
@Empatik sana nie küçük troy diyorlar bi anlamadım gitti![]()
@Empatik desperado ne diyorsa doğrudur kabul edeceksin başka şansın yok.![]()
Malesef daha yeni üyeyim 1 ay oldu23 nisanda buralarda değildin sanırımYa işte zamanında çok çektirmişim küçük troy diyorlar
![]()
![]()
@Empatik sana nie küçük troy diyorlar bi anlamadım gitti![]()
Senin arkanda Troy var SDN var daha ne desteği arıyorsun23 nisanda buralarda değildin sanırımYa işte zamanında çok çektirmişim küçük troy diyorlar
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Abi bu desp e destek hemen geliyor bizim destekçimiz yok forumda bir yandaş bulmak lazım Ç![]()
![]()
Ne demek istedigini anlamadım abi [MENTION=327890]Empatik[/MENTION] çalıştırırızŞu andan itibaren sayacı başlatıyorum...
Eğer ki seneye bu zamanlarda rumuzunun üstünde çizgi olursa seni yaad edeceğim ve kulaklarını çınlatacağım...![]()