Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] abi o mermerler yüzünden azmı pantolonum gittiydi kızlara rezil olma cabası :D mermer'le değilde tornet'le duran kamyona çarpınca gitti benim şartaller abi :D abi her akşam sohbet böyle burda haksızmıyım abi [MENTION=47324]mustang[/MENTION] [MENTION=63117]friendly[/MENTION]

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Genşler, heves ettim kuru sıkı silah almaya niyetim var. Öyle arada pikniğe falan gittiğimizde sıkarım diye.
Ben kuru sıkının dışında bide şarjör yerine böyle kutucuk, tüp gibi bi' şey takılan silahlardan görmüştüm. Havalı silah deniyor galiba.

Satın alma durumu nedir? Sıkıntı yaratıyor mu? Yada ruhsat falan, bide bozulma oluyor mu silahlarda?

Edit : oha çok pahalıymış. O.o :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben geldim sefalar getirdim.. :)

[video=youtube;Q0WJMptcw-I]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q0WJMptcw-I#![/video]

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
En Kötü Günümüz Böyle Oldun Muhammed.:flowers:
en kötü günümüz böyle olsun abi :D[video=youtube;YFyTq0YbMf0]https://www.youtube.com/watch?v=YFyTq0YbMf0[/video] [MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] abi biz 7/25 burdayız [MENTION=63117]friendly[/MENTION] fatih abiyle :D abi atlıcam az kaldı balkon arıyom :D

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aklıma geldi,
küçükken Show Tv'de reklam görüyordum Cem Uzan'ın, Mazot 1 tl olacak falan diye, programlar esnasında altta reklam olarak geçiyordu. Haberlerde görüyordum mitinglerinde millete bedava döner dağıtıyorlardı. Hep babama diyordum baba biz niye bu adama oy vermiyoruz bak millete döner dağıtıyor diyordum, o da hep bana bakıp gülüyordu, sonra anladım sebebini. :D :D

Star TV demek istedin heralde :P

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Aklıma geldi,
küçükken Show Tv'de reklam görüyordum Cem Uzan'ın, Mazot 1 tl olacak falan diye, programlar esnasında altta reklam olarak geçiyordu. Haberlerde görüyordum mitinglerinde millete bedava döner dağıtıyorlardı. Hep babama diyordum baba biz niye bu adama oy vermiyoruz bak millete döner dağıtıyor diyordum, o da hep bana bakıp gülüyordu, sonra anladım sebebini. :D :D
neymiş sebebi :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

gitti mi millet ne :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir duş alayı mgeliyorum beyler :D Sohbete son gaz devam :D :P

Bu ilk değil...
Son da olmayacak.. :)

Hayırlı geceler olsun ;)

Parti yok.
Bende gidecem birazdan :P

Şey abi süt lazım mı ? :D Bu saatte uyuyanlara anca o ikram edilir :D :P

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION] ooo :D kimler gelmiş [MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi görüyonmu :D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
free dönem ne laaa. Ben hep altın indirdim ve bonus puanlarımı da kullanmadım :P Daha upload edicem ama 1mbit upload ile ancak bu kadar oluyor :P
Geçenlerde birkaç gün tamamen altın olmuştu ya onu diyorum. :D Öyle fırsatları kaçırmamak lazım. :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...