- Reaksiyon puanı
- 2,135
Patron'un yeni albümü iyi be.
tamam abi ben mesutu afişe ettım ondan:helpsmilie:Yahu şu sayfaya resim eklemeyin sürekli...![]()
128 kb/s açılana kadar anası ağlıyor![]()
Yok bende baktım linke.Bu müzik gurubu galiba.Ben takılıyorum [MENTION=63117]friendly[/MENTION] Kardeşime.Furkan.Sağolasın Kardeşim.Evet Haklısın ama beni bu halden sadece antibiyotik kurtarır.Doktora gitsem oda onu verecek.Abi kötü bir şey paylaşmıyorum ki.Geçmiş olsun bu arada, bence doktora gitmeden antibiyotik kullanma abi.
Usta güzel flexli bir parçasını önerirmisin pek takip etmiyorum patron'u ama dinlerimPatron'un yeni albümü iyi be.
Tamamdır abi, bundan sonra link veririz. Afedersin.![]()
Yok bende baktım linke.Bu müzik gurubu galiba.Ben takılıyorum @friendly Kardeşime.Furkan.Sağolasın Kardeşim.Evet Haklısın ama beni bu halden sadece antibiyotik kurtarır.Doktora gitsem oda onu verecek.
Süper bişey yaptıntamam abi ben mesutu afişe ettım ondan:helpsmilie:
bugün neden uykusuzsun sen bakim ?![]()
patron- savaş vakti dinleOrtak albüm zaten ücretsiz, hiphoplife'tan indirebilirsin.
Ama ben tek tipsiniz parçasını çok beğeniyorum.
[video=youtube;JODF1DlN5oE]http://www.youtube.com/watch?v=JODF1DlN5oE[/video]Ortak albüm zaten ücretsiz, hiphoplife'tan indirebilirsin.
Ama ben tek tipsiniz parçasını çok beğeniyorum.
Aynen hele mikroplar antibiyotiklere karşı direnç oluşturursa,onlarda bir işe yaramıyor maalesef.Abi ne bileyim, bir doktorun dediği diğerine uymuyor ki.Yine de fazla yüklenme ilaçlara, doğal yöntemlerle atlatmayı dene..Ben ilaçların etkisini nasıl kaybettiğini gördüm babaannemde. En ağır ağrı kesici derman olmuyordu.
Santos'un kupa maçı var Neymar'ı canlı izlemek isteyenlerin bilgisine![]()
Santos'un kupa maçı var Neymar'ı canlı izlemek isteyenlerin bilgisine![]()
Hocam değil izlemek siteye bile girerken kastı benim internet...
Zaten hızım çok düşük.
Sağolasın tekrar..![]()