Herkese günaydın boğazlarım ağrıyorSanırım bademciklerim şişti
(
Ooo geçmiş olsun @EmpatikAynı dert bendede var.Eve bir gitsem halledeceğimde bakalım şimdilik Sabahı ettik.Sana tavsiyem boğaz spreyi kullanman.
@friendly abi cuma 30 dereceyi geçer diyorlar![]()
[MENTION=198187]BlackXr[/MENTION] ne la öğk mert korkusuz.![]()
Alıştım artık abi yazarken bakıyorum acaba bu kelıme hatalımı die .....Yok abi yok değiştirmiycem ben..
Sosyal baskı yapıyonuz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
@Artvincenter mesajın silinmiş duygularını alayım hemen![]()
Alıştım artık abi yazarken bakıyorum acaba bu kelıme hatalımı die .....
Şuana kadar 50 ye yakın mesajım silindi abi konum kaldırıldıNeye alıştın hemen ben ilk defa mesajının silindiğini görüyorum..![]()
Ne yazdığını görmedim ama ara sıra silinmeler olur.
Mesajlarının zekatı olarak düşünelim![]()
Şuana kadar 50 ye yakın mesajım silindi abi konum kaldırıldı
"one shot" yazmıştım 1 atış demek acaba bundakı silinmelik olay ney varmı fikrin ? @ufukboyner konu paylaşırken işime yarıcak john die isim varsa con yazcam teşekkürler. bilgi için...
Görmedim abi baktım o kadar.modların kuralları nettir doğrudur benimde amacım "moderator"olmak zaten.Çok takılma bence. Açtığın konulara dikkat etmen lazım eğer tekrar açmışsan direkt silinir. Mesela bu sabah açtığın Alper Potuk konusu dün geceden açıldıydı.
Modlar bu tip konularda net kuralları uygular.. Bizlerde saygı duymak zorundayız![]()
Titanlarla şaka olmaz![]()
Alıştım artık abi yazarken bakıyorum acaba bu kelıme hatalımı die .....
Söyle rahatla bölümünde bile mesajım siliniyor yazdığımdaki hatayı ben anlamadım acaba neydi.? @eSa
Görmedim abi baktım o kadar.modların kuralları nettir doğrudur benimde amacım "moderator"olmak zaten.
Kuralcı insanları severim.
Görmedim abi baktım o kadar.modların kuralları nettir doğrudur benimde amacım "moderator"olmak zaten.
Kuralcı insanları severim.
Farkettim pardon haklısın [MENTION=194661]eSa[/MENTION] bidaha dikkat edicem kusura bakma .ufukboyner isimli üyemiz gerekli açıklamayı yapmış. Kurallarımız açık arkadaşlar. Konu mesaj içeriğinin Türkçe olmaması ile alakalı. Benim buradaki hatam silerken açıklama yazmayı atlamış olmam.
Not : Alper Potuk ile ilgili konun silinmedi, ilk açılan konu ile birleştirildi.
Ad mıcok güzel ad valla![]()