hem de pazar günü. hayırdır hocam?
orantısız güç derken ? o adamın senin işinle ne işi vardı ki ?olay oldu ondan işsizler ordusuna dahil oldum beslenmesi yasak tehlikeli pitbol iki köpek bir sokak köpeğine saldırıyordu sahibi ayıramıyordu orantısız güç kullanıp ayırmaya kalkınca sahibi gıcık kaptı ve sonucu...
*pitbol ölmedi sadece karizması fena bozuldu.
@PatavatsiZ ne oldu kızı aldın mı ?![]()
Riskli ve cüretkar bir yöntem.![]()
Ama bir o kadar da heyecanlı...
Hayırlısı olsun inşallah.
Sonuçtan bizi haberdar et.. :yes:
orjinal olmuştakipteyiz.
[MENTION=335660]PatavatsiZ[/MENTION] hayırlı uğurlu olsun bakalım.![]()
Düğün ne zaman ?
Düğün yemekli olsun yalnız, bunu da çağırın![]()
Düğün yemekli olsun yalnız, bunu da çağırın![]()
@friendly Allah nasip kısmet ederse haziran 14 nişan , kış gelmeden de düğünü yaparız kardeşim. Düğün için tam tarih belirlemedik daha .
şükür bişey olmamışAlmamı kardeşim be , hatun bı geldı mezarlıga 2 gozu 2 cesme olmus yolda gelırken aglamaktan tel kapalı tabı. mezarlıgın ortasında aglıo geldım arkasından bı sarıldım inme iniodu nerdeyse nasıl yumrukluyo gogsumu. Dedım hatunum , ömrümün sahibi burada yatan onca sezsiz sakin şahidim olsun benımle yaşlanmaya varsan sonumuz burası olacak. Hem ağladı hem sarıldı hem kabul ettı. Sonrada yemeğe gittik daha yeni geldim eve ... Ohh be dunya varmış
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Operasyon complate kardeşim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Şükürki sağ salim hatunu korkudan öbür tarafa göndermeden sonuçlandı
şükür bişey olmamışarkadan sarılınca gitse nolacaktı
![]()
yol nasıl bilgin var mı..genelde herkes iyi diyor da 1-2kişi kötü filan dedi emin olamadım
bu sene ankara ya geldim daha bir yere çıkamadım
1-1.5 ay sonra çıkmayı düşünüyorum
@spybot saol . ufak bir kaza geçirmemden dolayı ne kadar istesem de süremiyorum bu aralar
burada gezemeyenler var keyfini çıkarın![]()
D Smart Allah seni bildiği gibi yapsın düş yakamdan istemiyorum seni...
Bu gün iki sineği zina yaparken yakaladım ve öldürdüm. Bizim okulda şeriyat var aga!![]()
Belki nikahlıydılar![]()
Hem kanıtı var parmaklarında yüzük yokken şey ediyolardı@friendly ?
Şey esnasında belki yüzüğü çıkarmışlardır rahatsız etmesin diye![]()
![]()