neşeninetkisi
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Şampiyon Galatasaray, tebrikler
adam yeni gelmiş nickin yanında tick var. bizde yok. yetkililerden bir açıklama var mı![]()
var mı öyle ekipYarın nikah var. Ne giyeceğim ben.
Ve kameralar bugün ne giysem ekibine döner ahahahaha![]()
adam yeni gelmiş nickin yanında tick var. bizde yok. yetkililerden bir açıklama var mı![]()
[video=youtube;LkK9LP75n64]http://www.youtube.com/watch?v=LkK9LP75n64[/video]Parayı bastırana var o tiklerden
Senin gibi üyeler yüzünden lamborghini'nin parasını denkleştiremedim![]()
var mı öyle ekip![]()
sisteme bakEkip yok tek kişi var. O da kıjım boncuk.
Miyavla şekline göre beğenip beğenmediğini anlıyorum![]()
sağolasın yaptımTelefonla doğrulama yapman lazım.
bi an kedi sanmıştım ama anladığım kadarıyla değilSalarım üstüne boncuğu görürsün![]()
Uploaded.net premium hesap yada sağlam generator lazım...![]()
tek kullanımlık mı yoksa generatör mühala lazımsa pm at![]()
tek kullanımlık mı yoksa generatör mübende pm atim mi
![]()
alsam mı diye düşünüyorum bende ama torent mereti varYa Turbobitim var orjinal hesap ama uploadet.net gerekti.
alsam mı diye düşünüyorum bende ama torent mereti var![]()
yanlış anladıysam düzelt de torentlik interneti yavaş kabul ediyorsun ve kullanmıyorsun. inş yanlış anlamışımdırTorrent hiç kullanmadım ben.
İlgide duymadım çünkü torrentlik internetim hiç olmadı.![]()
Ben ağır indirmeleri yeğenime yaptırıyorum da,
Günü birlik diziydi filimdi, bazen programdı vs. Turbobit işimi görüyor genel olarak.
olmasa taliptim ama iyi kötü bişeyim var. niye kullanmıyorsun kiTorrent demişken şu zamunda hesabını veremedim kimselere yahu. Ziyan olacak güzelim hesap...
yanlış anladıysam düzelt de torentlik interneti yavaş kabul ediyorsun ve kullanmıyorsun. inş yanlış anlamışımdır
- - - Mesaj Güncellendi - - -
olmasa taliptim ama iyi kötü bişeyim var. niye kullanmıyorsun ki
yanlış anladıysam düzelt de torentlik interneti yavaş kabul ediyorsun ve kullanmıyorsun. inş yanlış anlamışımdır![]()
dursun bir kenaraMobile mahkumum bir süre.
pc kenarda dururken upload ediyor. onda da vip sistemi var. artı istek yapabiliyorsun.Benim bildiğim kadarı ile torrençilerin belirli aralıklarla download ve upload yapmaları gerekiyor hesaplarının sitelerde kabul görmesi için.
Bu tip şartlar bana göre değil.![]()
Her aradığımı zaten normalde de bulabiliyorum.
6 aylık turbobit 45 tl hatta bazı yerlerde 35 tl ye bile var.
Bundan torrenti pek düşünmedim.
Bu arada @android3 pm attım.![]()
45 liraya türk sitelerinden herhangi birine en az 10 tb kasarsın 1 ayda.Benim bildiğim kadarı ile torrençilerin belirli aralıklarla download ve upload yapmaları gerekiyor hesaplarının sitelerde kabul görmesi için.
Bu tip şartlar bana göre değil.![]()
Her aradığımı zaten normalde de bulabiliyorum.
6 aylık turbobit 45 tl hatta bazı yerlerde 35 tl ye bile var.
Bundan torrenti pek düşünmedim.
Bu arada @android3 pm attım.![]()
dursun bir kenarazamunda gibisi var mı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
pc kenarda dururken upload ediyor. onda da vip sistemi var. artı istek yapabiliyorsun.
45 liraya türk sitelerinden herhangi birine en az 10 tb kasarsın 1 ayda.![]()