dadaş27
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
İyi, yolda karşılaşırsınız [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION] 'le. :mrgreen:Şansa bak, bende Vodofone'dan Turkcell'e geçiyorum.![]()
İyi, yolda karşılaşırsınız [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION] 'le. :mrgreen:Şansa bak, bende Vodofone'dan Turkcell'e geçiyorum.![]()
İyi, yolda karşılaşırsınız [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION] 'le. :mrgreen:
Kaç kaç kaç@deatmania yaptığın iş mi yani. Turkcell yerimiz yok Gürcan'ı ikna et, yer açılsın, öyle alalım seni falan mı dedi abi
![]()
Sofra da yer yokmuş, seni kaldırdık. Bir bardak soğuk su içersin abi.![]()
Şaka tabii vodafone güzeldir, yıllardır kullanırım.
4 kişiyiz hepimiz açız ve hiçkimse yemek hazırlamıyor, son üç sefer ben hazırladığım için -ki üçüde mecburiyetten makarnaydı-yapmak istemiyorum, adamlar kıçlarını kaldırıpta bi yemek hazırlamıyorlar. Hadi üçümüz slayt hazırladık işimiz vardı diğer elemanın hiçbir işi yok oturdu oyun oynuyor, Onu geçtim bari makarnayı siz yapın. Tembelliğinde bu kadarı. Yapmam hiç kusura bakmasınlar aç kalırım ama yapmam. Bu kadarı da fazla. Şimdi diğeri de oyun oynuyor.
o durum biraz farklı kendi evimde(yurtta) değilim; yoksa söylerim. Ev sahibi 2 kişi geri kalan 2 kişi misafir ev sahipleri misafirden yemek istiyor adamlar o kadar tembel.ne aç kalacakmışsın ki, söyle tek kişilik yemek dışarıdan kapansın konu![]()
Telefon 6. kattan aşağı uçar ve camı kırılır, bende bakarım.:crying:
senin tel mi? geçmiş olsun![]()
Hadi gözümüz aydın. Vodefone'a geçebildim sonunda. Süper komple paketi de tamam. İlk baş 3g olayı sıkıntı oldu ama zekam sayesinde üstesinden geldim. Problem yok merkez. Tamam...
Düşünceli boğuldum düşüncelerde
Hadi gözümüz aydın. Vodefone'a geçebildim sonunda. Süper komple paketi de tamam. İlk baş 3g olayı sıkıntı oldu ama zekam sayesinde üstesinden geldim. Problem yok merkez. Tamam...
Hayırlı olsun Gürcan.
Fakat Süper Komple paketi nedir ? İçinde neler var ve fiyatını yazarmısın.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
İlk mesajda bu kadar bilge olma şartı aranmıyor.
Hoşgeldin.
Sağolasın abi, Allah razı olsun.
500 dk her yöne, 1000 sms, 1 gb internet 23 lira hocam. Açıkçası internet için geçtim. Bir süre mobile mahkumum. Diğerleri fazla işime yaramaz. 1000 sms çöp olur. Konuşmanın yüzde onunu kullanabilirsem iyidir![]()