BlackXr
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 32
bu lanet olası facebook neden bu kadar ağir açılıyor ?? 

insan sevdiceği hakkında böyle fesatça düşünür mü yahu, ayıp ayıp.
O'na günlük rapor veriliyor zaten. Mesajlara bakmasa da olur.
Bu kişi başka, derdi benle olan biri.
Erkek egemen bir forum olduğumuzdan çıkan sonuç, kız kısmısının teknolojiden anlamaması olabilir mi? Eğer öyleyse boşverin forumun yarısından çoğu da anlamıyor zaten.bakın burası da twetter gibi, potansiyel 1000 takipçiniz hazırda bekliyor. Sabah geç kalkmaca, simide düşmece olaylarını buradan da paylaşırsınız, problem yok.
(not: abaza değilim, fazla sapa boğulmuş forum, renk lazım)
Erkek egemen bir forum olduğumuzdan çıkan sonuç, kız kısmısının teknolojiden anlamaması olabilir mi? Eğer öyleyse boşverin forumun yarısından çoğu da anlamıyor zaten.bakın burası da twetter gibi, potansiyel 1000 takipçiniz hazırda bekliyor. Sabah geç kalkmaca, simide düşmece olaylarını buradan da paylaşırsınız, problem yok.
(not: abaza değilim, fazla sapa boğulmuş forum, renk lazım)
Her bahar başlangıcında, bir sevdicek isteği gelmese bünyeye olmuyor mu? DNA'mıza kodlu mu bu durum?
Hocam yazdıklarına harfiyyen katılıyorum. Lakin aşağıdaki mesajından sonra bunları okumak biraz manidar geldi bana..![]()
@deatmania veya sen yakalarsın dedim, dediğim de oldu
yok ya sanaldan ilişkiler pek cezbetmiyor beni. Mantığım kabul etmiyor en başta. Ama gerçekten forumun büyük eksiği. Yöneticisi olduğum forumda 5-6 bayan üyemiz vardı, gerçekten renk katıyorlardı ortama. Karşı cinsin mıhabbeti sanalda iyi oluyor. En azından dırdır şeklinde değil, okumayıveriyorsun. Gerçekte çekilmiyor tabi![]()