- Reaksiyon puanı
- 510
Bundan sonra forumda sadece teknolojik konulara yorum yapacağım yoksa ağzımızı açtıkmı suç oluyor..
Bundan sonra forumda sadece teknolojik konulara yorum yapacağım yoksa ağzımızı açtıkmı suç oluyor..
Sağolun kötü birşey durumu vardı da yokmuş şükür ki. Böbrekte protein kaçağı var dedi doktor nefrolojiye felan gitmiştim 24 saatlik idrar sonucuna da bakalım dedi. Bugün 5 saat onu bekledim ve birşey olmadığını öğrendim şükür.Rütbelere takılma fazla hepsi guru gürültü
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Geçmiş olsun topraam hayırdır inş. kötü bişi yoktur.
Sağolun kötü birşey durumu vardı da yokmuş şükür ki. Böbrekte protein kaçağı var dedi doktor nefrolojiye felan gitmiştim 24 saatlik idrar sonucuna da bakalım dedi. Bugün 5 saat onu bekledim ve birşey olmadığını öğrendim şükür.
Dün söylediğim bişey için uyarı cezası almışım.. Aslında konuyu açan suçluydu neyse..Suç insanlar içindir mirim sen her konuda konuş.![]()
Çok sağolun. Ben rapor gösterecekken doktor diğer hastaya böbreğinin sadece %22 kapasiteyle çalıştığını söyledi de garip olmuştum. Adam diyalize girmemek için uğraşıyorum dedi. Yaşı biraz geçmişti ama yine de insan sağlığının kıymetini bilmeli. Çok şükür yaşamadan atlattım, bu şekli bile ailece bizi sıkıntıya düşürdü.Geçmiş olsun tekrardan. Yaş daha genç dikkat etmek lazım. :yes:
Lokomotifi onlar kovalıyorken sana niye yazık oluyor ki![]()
sabah işe giderken karşıdan güzel bir hatun geliyor. yaklaşırken ağzındaki sakızı balon yapıp patlatmasın mı. tüm güzelli bir anda söndü .Ağzında sakız cak cak ciğneyen hemcinslerimi eskiciye verip yerine 10 mandal alsam insanlik için daha yararlı olur...
Dışarıda sakız çiğnememek bence herkesin edinmesi gereken bi' prensip... Tabi bana göresabah işe giderken karşıdan güzel bir hatun geliyor. yaklaşırken ağzındaki sakızı balon yapıp patlatmasın mı. tüm güzelli bir anda söndü .![]()
Bu gece dişimi sıkıp geç saatlere kadar uyanık kalmayı deneyeceğimYardımlarınızı beklerim
![]()
Kahve iç, meyve ye...Bu gece dişimi sıkıp geç saatlere kadar uyanık kalmayı deneyeceğimYardımlarınızı beklerim
![]()
Forumda bazı mesajlara bakarken sol tarafta şöyle saçma bir yazı çıkıyor. Böyle durumla karşılaşan var mı yoksa sorun benim PC' demi :huh:
Arada bi bende de çıkıyo, sanırım @keyloger en doğru açıklamayı yapar