gözlerim kapanıyor PC başında uyumalıyım uyumalı
 Gece 11 i geçince ayakta kalamıyorum hemen uyuyorum ama bir yazılımcı olarak gece uyanık kalmak istiyorum
 Gece 11 i geçince ayakta kalamıyorum hemen uyuyorum ama bir yazılımcı olarak gece uyanık kalmak istiyorum  Geceleri uyanık kalmanın sırrı nedir
 Geceleri uyanık kalmanın sırrı nedir 
Bana yardım et ustaGece 11 i geçince ayakta kalamıyorum hemen uyuyorum ama bir yazılımcı olarak gece uyanık kalmak istiyorum
Geceleri uyanık kalmanın sırrı nedir

Hiç düşünmemiştim
 Hiç düşünmemiştim  
  Ya gündüz uyuyamıyorsak
 Ya gündüz uyuyamıyorsak 
İlk defa bir kitabın son sayfası bitmesin istedim.
Ve tekrar tekrar okudum.

İsim nedir

Aslında okuduğum kitap türü : Bana bilgi veren kitapları seviyorum
 Aslında okuduğum kitap türü : Bana bilgi veren kitapları seviyorum  Mesela olasılıksız adamlar sürekli bilimsel bilgi verirken bir yandan da olay devam ediyor
 Mesela olasılıksız adamlar sürekli bilimsel bilgi verirken bir yandan da olay devam ediyor 
Elimdeki ktap bitsin iskender pala sertisine başlarım sanırımAslında okuduğum kitap türü : Bana bilgi veren kitapları seviyorum
Mesela olasılıksız adamlar sürekli bilimsel bilgi verirken bir yandan da olay devam ediyor

Orası aklıma geldi ama sezonları farklı olduğu için bakmadım. Gerçi filmi izlesem başlığı bulup kendim bakardım şimdi aklıma geldivalla unuttumama dizi-mag'deki yazışmalardan bulmuştum ben de.

Yanlış yazmışsın hocam l**********nnnnnn olacaktı.laaaaaaaaaannnnnn bardak fotosu koymayın kendimi kötü hissediyom.

ama bardak istiyom ben (emziği alınmış çocuk gibi ağlayacam şimdi
 ama bardak istiyom ben (emziği alınmış çocuk gibi ağlayacam şimdi  )
 )

:mrgreen:
:mrgreen:

Düğünde ilk dansı yapan gelinle damat ne konuşur acaba:mrgreen:

Eski tweet'lerime göz atarken denk geldi bu soru işaretini gidermek lazımNerden aklına geliyor bunlar