- Reaksiyon puanı
- 242
Şu piyano sonrasında asıl meseleye giriş yapan şarkılara bayılıyorum. 

hocam bizde geri kaldı 8 o zaman şimdi.@zoki
Doğum günün kutlu olsun.. 22 güzel yaştır kıymetini bil.. Gerçi 20 li yaşların hepsi güzel.. Benim 20 ler gitti..![]()
redo neden uçtu ?:confused1:Redo geri gelsin ya![]()
hocam forum hala aynı forum. redo küfürden ban yedi.
arkadaşımın sevgilisi lezbiyen ağzından kaçırdı şimdi ise bana yalvarıyor ne olur söyleme diye apooo sevgilin lezbiyen haberin olsun desemmiki sonuç ne olur acaba ?
@android3 xperia j nasıldır? 700tlye hangi telefon alınabilir?
3 Gün, 16 Saat, 5 Dakika, 54 Saniye Zamanı İçinde İStenilen Orana Yükseltmemeniz Halinde Hesabınız Kullanıma Kapatılacaktır.Aktif olmayan kullanıcıları silecekmiş. Silersen sil senin kıytırık torrent sitene kalmadık![]()
3 Gün, 16 Saat, 5 Dakika, 54 Saniye Zamanı İçinde İStenilen Orana Yükseltmemeniz Halinde Hesabınız Kullanıma Kapatılacaktır.
Aynı dert bendede var![]()
Kime alıyooonn ? Benim tel andorid ama![]()
Atara atar diyorsun yani:mrgreen::mrgreen:DoğrudurPopüler siteler işimi görüyor zaten, arada bulunsun diye almıştım böyle üyelikler ama adamlar sileriz diyor sil l*n
![]()
arena mı? benim ratio da 0,74 2 gündür bilgisayarı kapatmıyorum seed yapıyorum3 Gün, 16 Saat, 5 Dakika, 54 Saniye Zamanı İçinde İStenilen Orana Yükseltmemeniz Halinde Hesabınız Kullanıma Kapatılacaktır.
Aynı dert bendede var![]()
Bitturk dün 0.60 idi bugün girdim 0.58 olmuş bunlar beni atmaya kararlı![]()
Tam bende sana pm atacaktım bu konuyla ilgiliBiz de kimlere davetiye veriyormuşuz![]()
hocam forum hala aynı forum. redo küfürden ban yedi.