Empatik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Olabilir
Bir daha olursa süresiz ban mı yiycek ?

Küfür 1 aylık ise neden sınırsız ban yedim? Hemde sansürlü idi.Küfürden 2 kez uyarı almıştı.
Sözlü olarakta uyarmıştık kendisini.
Küfür 1 aylık ise neden sınırsız ban yedim? Hemde sansürlü idi.
Küfür 1 aylık ise neden sınırsız ban yedim? Hemde sansürlü idi.
Nası küfür arkadaşlar? L-n ul-n mı dedi b-k mu dedi yoksa bildiğin küfür mü etti?
1 ay çok. Şimdi yarın l-n dedim diye 1 ay yedirirler bana da.
Bizim millet argo ile küfürün ne olduğunu ayırt edemediği için normal bir ay ceza yemen![]()
Gönderemiyor musun??.. Az önce bi arkadaş gönderdi geliyor mesaj ama...@muratflash abi neden sana özel mesaj yollıyamıyorum?![]()
Evet bi mesaj yollamıştım onu almışındır serial falan gönderdim bir tane daha gönderecektim ama olmadı burada sorayım işe yaradımı yaramadıysa bi yöntem daha vardı.Gönderemiyor musun??.. Az önce bi arkadaş gönderdi geliyor mesaj ama...
Pek ilgilenemedim ama hallederiz sen genede gönder gelir mesaj yavv..Evet bi mesaj yollamıştım onu almışındır serial falan gönderdim bir tane daha gönderecektim ama olmadı burada sorayım işe yaradımı yaramadıysa bi yöntem daha vardı.![]()
Onu biliyorum 60 saniye sonra gönderebiliyorsun.Yollıyabilirsem yollarım.Pek ilgilenemedim ama hallederiz sen genede gönder gelir mesaj yavv..
Ama arka arkaya gönderme arka arkaya gönderemezsin.. 2-3 dakika arayla gönder mesajları.
SDN bardağımı almadan hiçbir yere gitmem Ali abi.Özelden de illegal işlere girmeyin sonra 20 puanlık hediye paketi yollarım.![]()
Herkeze mi gönderemiyorsun yoksa sadece bana mı gönderemiyorsun Murat abi?Yok yok Ali bişey sen devam et bekleme yapma..
Strake bedne sana mesaj gönderemiyorum özel mesajları bari engellemeyin arkadaş..
Sadece sana gönderemiyorum. yemişim özel mesajını gel facebooka bakalım kim engelleyecek..Herkeze mi gönderemiyorsun yoksa sadece bana mı gönderemiyorsun Murat abi?![]()
Ekledim abi Beratcan diye gelirse benim.Sadece sana gönderemiyorum. yemişim özel mesajını gel facebooka bakalım kim engelleyecek..
Ekle..
http://www.facebook.com/murat2020