Kreasyon
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
İyi akşamlar 

Yok yaa kimse birşey demedi ben de bir tane siteden buldum 8 sezon birden indirdimçok sayfa olmuş belki öneren çıkmıştır ama dizi-mag'den izle. Ben oradan izliyorum![]()
Yok yaa kimse birşey demedi ben de bir tane siteden buldum 8 sezon birden indirdim
Çok sağolun yine de![]()
Altyazı mı yoksa dublaj mı var? Eğer dublajsa düşünürüm tabi, altyazı pek sarmıyor dublajın yanındadizi-mag'de sonradan türkçeleştirilen bölümlerde vardı, eğer elinizdekiler dublajlı değilse yine bir düşünün derim![]()
4.sezondan sonra dublaj yok bildiğim kadarıylaAltyazı mı yoksa dublaj mı var? Eğer dublajsa düşünürüm tabi, altyazı pek sarmıyor dublajın yanında![]()
Altyazı mı yoksa dublaj mı var? Eğer dublajsa düşünürüm tabi, altyazı pek sarmıyor dublajın yanında![]()
4.sezondan sonra dublaj yok bildiğim kadarıyla![]()
Dizi magde hepsi Türkçe olsa bile benim takıldığım bir nokta var. Bunların 5. sezon 1.bölümü bende 3.sezon 1. bölüm olarak geçiyor.4 kime göre 4?eğer bildiğiniz en son tam chalizard'ın itiat etmeye başladığı bölümse evet oradan sonrasının dublajlısı dizi-mag'te var
![]()
@AliA Post kasıyor 53 bin . küsür olmuş beyler![]()
@AliA Post kasıyor 53 bin . küsür olmuş beyler![]()
Ağır olmuş hocam, bence [MENTION=47620]spybot[/MENTION] bir daha foruma girmez.Ben adam gibi işimi yapıyorum.
Onu sadece gülücükle mesaj yazanlar düşünsün. Gerisi hikaye.
Ben adam gibi işimi yapıyorum.
Onu sadece gülücükle mesaj yazanlar düşünsün. Gerisi hikaye.
Kavga çıkacak. Lord of the posts![]()
Onları yarısı evlidir diğer yarısıdaa dul bayandır unutun gitsin orayıismek'in bedava ingilizce kurslarını tavsiye ederim. 27 kişilik sınıfta 4 erkek var![]()
Arkamdan böylemi konuşuyorsun..://
Bi daha ne sesimi, ne nefesimi...:////
Daha bu birşey mi ?
Beneficence ile facebook'ta neler atıp tutuyoz bi bilsen,
Ya da bilme neyse.
PanpaKüs mode ON.![]()
Bence inanmalısın kulakların çınlamıyormuİnanmam çünkü benim hakkımda konuşabileceğiniz olumsuz bir tarafım yok ki![]()