Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Pokemon ne lanet bir çizgi film yahu. Aylardır ara ara online izliyorum, sırf 6.sezon 52 bölüm içeriyordu ve bugün 7.sezona başlayacağım. Şu ana kadar 201 bölüm izlemişim ve 7. sezon 65 bölümden oluşuyor. Yok arkadaş seneye anca biter bu...

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Pokemon ne lanet bir çizgi film yahu. Aylardır ara ara online izliyorum, sırf 6.sezon 52 bölüm içeriyordu ve bugün 7.sezona başlayacağım. Şu ana kadar 201 bölüm izlemişim ve 7. sezon 65 bölümden oluşuyor. Yok arkadaş seneye anca biter bu...

Sayılı bölüm tez biter. :P

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4

Normal bi zaman için söylenicek söz değil tabide p.tesi bi kredi onayın var ondan sabırsızlanıyorum:P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yaş kaç ki ? :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
arkadaş bıktım her gece laptopumun açık durmasından, kapalıyken usb niye çalışmıyor bi ayar koyar insan biosa bi yere.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Gecenin bir yarısı taze demlenmiş bir bardak çay gibisi yok.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Çocukken ne kadar izlerdim yaa atvde teletabislerden sonra başlıyordu heralde:D

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Öyle mi dersin :D

Yaş solda yazdığı gibi 21; hiçbir zaman çizgi film izlemeyi bırakacak kadar büyüyemezsin :D Pokemonu da zaten yeni nesil bilmez de
izlemez de, 80lerin sonu 90ların başı grubunun çizgi filmi o :)
Annem olsaydı senin çizgi film izlediğin yaşta Fatih Ist. u fethediyodu büyük düşün artık derdi ama ben demicem ve yeni neslin gözdesi Cilleyi önerecem :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bizimkisi kendin pişir kendin ye :) İçmek isteyen Mutfaktan kendi alıyor. :)

İçmek istiyo ama mutfağa gitmeye üşeniyorsam, niye çayı aklımıza düşürüyosun ki

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Söyle Rahatla değil miydi burası :) Birde üşengeçleri harekete geçirebilirmiş belki; bunu da şimdi öğrendim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...