- Reaksiyon puanı
- 31
Daha üretime geçemedin yani junior behlül'leri en kısa zamanda piyasaya sür:mrgreen::mrgreen:Verdim onu kocaya. Bizimki kuş haricinde herşeye saldırıyo ayarsız
Bir ona saldırmadı![]()
Daha üretime geçemedin yani junior behlül'leri en kısa zamanda piyasaya sür:mrgreen::mrgreen:Verdim onu kocaya. Bizimki kuş haricinde herşeye saldırıyo ayarsız
Bir ona saldırmadı![]()
Bizimki dağa taşa saldırmasaydı çoktan yavru olmuştu da geçti artık, adam hayat felsefesini çizmiş. Bekarlık sultanlıktır diyorDaha üretime geçemedin yani junior behlül'leri en kısa zamanda piyasaya sür:mrgreen::mrgreen:
Muhahaha güldük kamera nerede şimdi de el sallayalım..[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] [MENTION=269853]Meryyy[/MENTION] [MENTION=154613]Cedriic[/MENTION]
Sohbet şaka maksatlı olabilir ama sonu iyi yere gitmemiş. Birbirinizi üzmemeniz adına ve bu sohbetin burada kalmasını umarak mesajlarını siliyorum.
Tüm çırpınmalarıma rağmen sohbete katılamadım![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Selam, tanışalım mı![]()
iyidir ben de meryyySelam naber ben okan![]()
iyidir ben de meryyy
Memleket nire ?![]()
Memleket çorum komutanım :O
sizde ingiliz olmalısınız sanırımWhat can I do ?
![]()
Hee çektim evdekini youtube'a ps4 leaked yazıp upload ettim bir baktım sitelerde@dgnc Ps4 konsolunu sen mi sızdırdın yoksa o.o![]()
Senin bu saatte forumda işin nedir doktorumBana ingiliz dedi alın bunu burdan ://
maddi sıkıntıdayım mesai yapıyomSenin bu saatte forumda işin nedir doktorum![]()
Yalnızlık ://maddi sıkıntıdayım mesai yapıyomşikayetin ne, neren ağrıyor bakalım ??
![]()
Yalnızlık ://
:mrgreen:
Uwww bu çok sert lakin attığım golü unutturamaz:mrgreen::mrgreen:
Hacı hoca fayda etmezde bir koreli hatun üflerse hani hiç fena olmazBu durum karşısında tıp çaresiz sen bi hoca bul okuyup üfürüklen bahtını açtır en iyisi
İşe yararsa @ReDo'yu da götürürüz o hocaya![]()
Hacı hoca fayda etmezde bir koreli hatun üflerse hani hiç fena olmaz![]()
![]()
fink ne panpa
fink ne panpasen bu dalda uzmanmısın..?
![]()
Drogbaaaaaaaaa![]()
Yanlış yere yazdın dayıİki sokak ötede Akhisar Belediyespor - Galatasaray | Spor Toto Süper Lig 22. Hafta | 2012/2013
![]()