- Reaksiyon puanı
- 31
Bi zahmet 1.yıl şerefine görelim artık:hammer:Herkese benden çay!
Bizim keratanın eve gelişinin 1. yılı dolmuş bulunuyor.![]()
:mrgreen:
Bi zahmet 1.yıl şerefine görelim artık:hammer:Herkese benden çay!
Bizim keratanın eve gelişinin 1. yılı dolmuş bulunuyor.![]()
Bi zahmet 1.yıl şerefine görelim artık:hammer:
Ben kulaklığı kastediyordum zaten.Gördü gördü.
Kulaklık için o dediğin geçerli ama.![]()
O meşhur papağanıda gün yüzüyle gördüğümüze göre kulaklıkta yakındır takipte kalınBen kulaklığı kastediyordum zaten.![]()
O meşhur papağanıda gün yüzüyle gördüğümüze göre kulaklıkta yakındır takipte kalın![]()
![]()
Doğru ya, lise de ilk dönem kalma diye bir şey yoktu.![]()
Zayıf olan var mı? Böyle sorayım bari.
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] [MENTION=38650]zoki[/MENTION] aldığım kablo sesi iletmedi://
Bir tanem, seni seviyorum, hala yaşıyorken bil istedim![]()
Maalesefokuyor mu burayı?![]()
Maalesef
Ama bi' kız olarak onun da teknolojiye ilgi duyuyor oluşunu kıskanmıyor değilim
ilk tanıştığımız zamanlarda bana amd işlemciler ile intel işlemcilerin farkını, neden amd, yada neden intel işlemcinin seçilebileceğini anlatmıştı yav![]()
Yok daha neler zaten alacaktım iletsede iletmesedeKeşke tavsiye etmeseydim üstüme kaldı.![]()
Oha ben erkeğim!!hakikaten çok romantik çocukmuş. ekran kartlarından da bahsetti mi?![]()
Erkeğim la yapmayın ama :|Ben seni erkek sandım ona göre cevap yazmıştım. [MENTION=325419]nikney[/MENTION]![]()
Geçmiş olsun.home tuşu çalışmayan aceyi brick ettim iyi mi
Yalnız olmuş olsa konuşmaya daha elverişli olur eşi olduğundan sana yüz vermiyorGeçmiş olsun.
Yok o fırlama karı kız dinlemiyordu ya onun yanında da konuşuyordu. Şiddetli geçimsizlik yüzünden kuş cennetine yolladım dişiyiYalnız olmuş olsa konuşmaya daha elverişli olur eşi olduğundan sana yüz vermiyor![]()
Bildiğin behlül videosunu paylaştığında indirmiştim:mrgreen:Yok o fırlama karı kız dinlemiyordu ya onun yanında da konuşuyordu. Şiddetli geçimsizlik yüzünden kuş cennetine yolladım dişiyi![]()
Kuyruk rengi ilk başta öyle değildi ama, diğer renkler orijinalBildiğin behlül videosunu paylaştığında indirmiştim:mrgreen:
Bu renkte bir görsem direk alacamda yok malesef zor bulunuyor![]()