- Reaksiyon puanı
- 201
gene başım ağrımaya başladı 

ne küfrü noluyo yönetim arkamda uzaklaşın@zoki süreyim mi seni doğuya![]()
BİM'in Milker salepini tavsiye ederim. 25 kuruşluk salepten bu tadı beklemiyordum
![]()
Abi sendeki de ne telefonmuş bi servisten gelmedi.Ya arkadaş hafta başı gönderiyoz telefonu hafta sonuna kadar işleme alınmıyor. Şansımın derinliklerine tüküreyim.
Telefon değişti de geldi yav bir hafta kullandım sonra şutladım servise bi dahaAbi sendeki de ne telefonmuş bi servisten gelmedi.![]()
Servislerin hepsi öyle.Telefon değişti de geldi yav bir hafta kullandım sonra şutladım servise bi daha
Gelen telefonda toz vardı, ekran şeridinde felan bir sürü toz birikmişti ben de yolladım. Değiştirsinler![]()
Teleserviceyi arayıp biraz pazarlık yapmam lazım. Htcye diyom değişen telefon yerine farkını basayım alayım bi one x+. Adam diyo mümkün değil efendim, teknik servis prosedürüymüş de bilmem neymiş de vıdı vıdı.Servislerin hepsi öyle.iyi yapmışın.
![]()
Büyük ihtimalle zaten üstüne para verip daha iyisini alamassın ama söyle yap ben paramı istiyorum de sana parasını versinler sende istediğin telefonu üstüne para koyarak alırsın.Teleserviceyi arayıp biraz pazarlık yapmam lazım. Htcye diyom değişen telefon yerine farkını basayım alayım bi one x+. Adam diyo mümkün değil efendim, teknik servis prosedürüymüş de bilmem neymiş de vıdı vıdı.
Yarın bi arayıp soracam tamir felan kabul etmeyecem gelen telefonda toz olur mu l*n insafsızlar.
Bir de yeni cihazı test ediyorlar, ula içinde 2.3.4 geliyor ve ekranı açsalar tozun onlara n.h çektiğini görecekler halbuki![]()
Hangi torrentler seni bekliyor taken 2 dublajı çıkmış bir göz atşu 20 dakika geçse de akk'dan kurtulsak
Hangi torrentler seni bekliyor taken 2 dublajı çıkmış bir göz at![]()
![]()