Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Sırf bu yüzden yorum yazmaya korkuyorum :D bende niye girmiyor temizlikte yaptım çok sinirlendim hackliyecem sitelerini :P
Modemi resetle bulgaristan ve bizim ülke dışında girebilen ülke sayısı az diye biliyorum belki hiç yoktur. Senin ip de belki banlı bir numaraya denk gelmiştir. Olmazsa birkaç yol vardı nasıl girildiğine dair onları buluruz.

Düzenleme: Hapçı olma yaşı 14'e düşmüş. :( :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Modemi resetle bulgaristan ve bizim ülke dışında girebilen ülke sayısı az diye biliyorum belki hiç yoktur. Senin ip de belki banlı bir numaraya denk gelmiştir. Olmazsa birkaç yol vardı nasıl girildiğine dair onları buluruz.
Yok bende direk sayfa açılmıyor beyaz kalıyor ama diğer tarayıcılardan girilebiliyor format mı atsam acaba :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Yok bende direk sayfa açılmıyor beyaz kalıyor ama diğer tarayıcılardan girilebiliyor format mı atsam acaba :D
Önbellek belki yüklenmemiştir. Chrome'u revo ile kaldır tekrar kur istersen olmazsa bilgisayarı çöpe at. :P

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

Chrome beyaz sayfada kalıyorsa bir kaç kez sayfayı yenile, o zaman belki açılır. Çünkü chrome ile aynı sorunu shiftdelete.net üzerinde yaşadım. Bu yüzden yine FF ve Opera kullanıyorum.
İnanıyorum bir gün Chrome' da düzelecek. :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Önbellek belki yüklenmemiştir. Chrome'u revo ile kaldır tekrar kur istersen olmazsa bilgisayarı çöpe at. :P
Teşekkürü bir borç bilirim 12341324134132 kere teşekkürler ama denemeye üşeniyorum bi ara denerim :) :P

Chrome beyaz sayfada kalıyorsa bir kaç kez sayfayı yenile, o zaman belki açılır. Çünkü chrome ile aynı sorunu shiftdelete.net üzerinde yaşadım. Bu yüzden yine FF ve Opera kullanıyorum.
İnanıyorum bir gün Chrome' da düzelecek. :D
Yeniledim 1 saniye kadar geldi geri gitti sonra devam ettim yine 1 saniye geliyor geri gidiyor. :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Teşekkürü bir borç bilirim 12341324134132 kere teşekkürler ama denemeye üşeniyorum bi ara denerim :) :P

Yeniledim 1 saniye kadar geldi geri gitti sonra devam ettim yine 1 saniye geliyor geri gidiyor. :D
Eklentilerden kaynaklıdır belki?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Teşekkür ederim açıldı sanırım Norton'un uzantısından oluyor 1324132411234214 kere teşekkür ederim @re13el yardımlarınızdan sizede bi o kadar daha teşekkür ederim. :D :D
Bu tarz sorunlarda öncelikle eklentilerden kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak için en kolay yol gizli sekme de açıp denemektir. Eğer açılırsa bir eklenti sıkıntı yaratıyor demektir. ;)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu tarz sorunlarda öncelikle eklentilerden kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak için en kolay yol gizli sekme de açıp denemektir. Eğer açılırsa bir eklenti sıkıntı yaratıyor demektir. ;)
Gizli sekmelere eklentiler müdehale edemiyor bunu ögrendiğim iyi oldu teşekkürler. :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Gizli sekmelere eklentiler müdehale edemiyor bunu ögrendiğim iyi oldu teşekkürler. :)
Müdahale etmek istersen edersin. :D Eklentiler sayfasında eklenti altlarında gizli sekmede de kullan tuşuna tik at orada da aktif olsunlar. :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Müdahale etmek istersen edersin. :D Eklentiler sayfasında eklenti altlarında gizli sekmede de kullan tuşuna tik at orada da aktif olsunlar. :D
Yok böyle birşey yapmıyım açılmayan sayfaları gizli sekme olarak açıyım açılırsa eklentidendir. :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Annesine windows 8 i kapatmayı 5 dkk da öğretmiş..:D

[video=youtube;DueEtflxSEs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DueEtflxSEs[/video]

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Bu dead space serisi tam film. İlk oyunda Isaac ilk defa necromorf görüyo korkuyo, psikolojik sorunlar yaşıyo, ikinci oyunda alışıyo nasıl necromorf öldüreceğini çözüyo üçüncü oyunda tek başına markera savaş açıyo. Yürü be ISAAC kim tutar seni.

"Marker sen mi büyüksün ben mi büyüğüm, ananı ... senin (bkz cem yılmaz)"

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Heyecan başladı yarın Adana'ya ilk defa yanlız gidicem. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Güzel şeyler deneniyor hocam. :D

Dazu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Az önce avatarı izledim ilk defa..Ve daha önce neden izlememişim diye kendime kızdım

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Mega.co.nz düzelmiş, ilk uploadımı yapayım dedim. :)
4hvQqkW.png

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ben beyaz göremedim ama olsun bakalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...