topalsolucan
Rektör
@topalsolucan sen çok gerildin hadi bir müzik paylaşta kulaklarımızın pası silinsin![]()
yok ya maç izliyorum. ben hep gerginim zaten.

@topalsolucan sen çok gerildin hadi bir müzik paylaşta kulaklarımızın pası silinsin![]()
böyle olursa çok daha güzel olurrr![]()
Prototip tasarım ama bu. Facebook buna benzer yaparmı bilinmez tabi.![]()
şaşırma değil sevinme olarak kullandım, ben de sobalı evde büyüdüm şimdi özlüyorumevet soba. neden şaşırdırn? dağlardan ben söz ediyorum ama gerçekte öğretmen ablamız dağda yaşıyor![]()
Üzüldüm be topalım umarım bir an önce düzelir aranız ://kalan son arkadaşımla da bugün şiddetli bir tartışma yaşadık. anne ve babamla zaten hayatım boyunca aramız limoni olmuştur. işte şimdi yer yüzü ile tek bir bağım kalmadı. şu yaşımda, doğduğum ilk gün gibi hiç tanıdığım yok. yalnızlık bile benim yanımda parti ortamı gibi kalır.
kalan son arkadaşımla da bugün şiddetli bir tartışma yaşadık. anne ve babamla zaten hayatım boyunca aramız limoni olmuştur. işte şimdi yer yüzü ile tek bir bağım kalmadı. şu yaşımda, doğduğum ilk gün gibi hiç tanıdığım yok. yalnızlık bile benim yanımda parti ortamı gibi kalır.
selam iyi haftalar :=)
daha kolay oldubu gün enerji dolusun maşallah
![]()
@ReDo
Katılıyorum ve ekliyorum bir üst model olan Note 2 de 1300-1500 lira bandında bulunabiliyor.
Akıllı olacaksın yoksa iyi bir kazık yedirirler.
Çin takvimi gerçekten doğru verilere mi sahip acaba ¿¿![]()
O değil de senden naber ?![]()
Ben bende değilim panpaa..
Senden naber..¿
Benden de aynı ://