Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pratikte zor gibi olsada uygulamada kolay olan işler gerçekte zor gibi dururlar ama zor olmayıp pratiktekilerin yanında pek dikkate alınmaycak derecelerde kalmasının yanı sıra pratik lazım olduğu kadar uygulamada lazımdır.
Bir arkadaşımız bu yazıyı eklemiş forumda bi konuya
einstein derki ;
insan eğer beyninin % 100 ünü kullanabilirse 5 duyu organını kullanmasına gerek kalmadan tüm gereksinimlerini yerine getirebilir.
Örneğin, bir sandalyeyi beyin gücünüzle yerinden oynatabilir yanınıza getirebilirsiniz.
ama yine einstein derki ; insan sadece beyninin % 5 ini kullanabilmektedir.oda 5 duyu organına olan hakimiyete tekabul etmektedir
Bende düşünmeden edemedim dünya tarihinde doğa üstü güçleri olan varlıklar insan oğlundan daha üstün kabul edilmiştir ve bu kişilerin arkalarından gidilmiştir demekki beyninin % bilmem kaçını kullanabilen insanlardı bu kişiler. Şu an dünya yüzeyinde böyle insanlar varmı? bilmiyorum belkide o zamanlarda o kişilerin o güçlere sahip olması tanrının bir lütfuydu, gelecek tarihimizde böyle insanlar yaşayacakmı yaşarsa insanoğlu arkalarından mı gidecek yani beyninin %5 den çoğunu kullanan insanlar bizim için çok mu önemli bir konumda olacaklar ...
Ohh bee tam olarak olmasada biraz rahatladım bunları yazarak hatırlatayım yazıya yorum yapmanıza lüzum yok devam ediyoruz ama illa bir şey yazmak isterseniz rahatlamak adına buyrun
Bilim adamları dünya dışında su yaşam araştırması yapacaklarına, şu an dünya yüzeyinde var olan ama yakın zamanda yok olacak yaşamın suyun, varlığını koruya bilmenin yollarını araştırmalılar..
yaşlandım artık heralde, artık programlara yetişemiyorum o çıktı bu çıktı önceden ilk öğrenen bendim
biras abes olcak ama kimseye söyleyemiyorum interneti bu yüzden seviyorum işte itiraf ediyorum sevgilimin çıplak halini hiç sevmiyorum, belki de vodkadandır.