Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
5'te uyuyup 7 uyanmak amma zormuş, keşke hiç uyumasaydım

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Yeğenlerim beni (hediyeleri) dört gözle bekliyor :D

veBg8.png

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hasta olmuşum. Dünya bana garip bir yer gibi... :(

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
İstanbul'da kar durdu. :(

"Meteoroloji yetkililerince; yapılan son değerlendirmelere göre İstanbul İlinde devam eden kar yağışının Çarşamba günü de etkisini daha yoğun hissettirerek süreceği tahmin edilmektedir. Diyor valilik … ama şu ana kadar kardan eser yok…:)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
"Meteoroloji yetkililerince; yapılan son değerlendirmelere göre İstanbul İlinde devam eden kar yağışının Çarşamba günü de etkisini daha yoğun hissettirerek süreceği tahmin edilmektedir. Diyor valilik … ama şu ana kadar kardan eser yok…:)
Valla inşallah dediğin gibi olurda sonradan kar bastırır perşembe en dolu gün o da tatil olsun başka birşey istemem :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ayın 25'nde iş bankası hesabından toplam 47 lira 2.dönem hesap bilmem neyi çekilen var mı ? İletişime geçsem geri alabilir miyim ki :D Şimdi müşteri hizmetlerini arayıp rezil olmayayım da. Daha önce yaşayanımız falan varsa. :)

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ayda bir halı saha maçı çok kötü oluyor :/. Ayaklarım gitmiyor l*n :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ayın 25'nde iş bankası hesabından toplam 47 lira 2.dönem hesap bilmem neyi çekilen var mı ? İletişime geçsem geri alabilir miyim ki :D Şimdi müşteri hizmetlerini arayıp rezil olmayayım da. Daha önce yaşayanımız falan varsa. :)

Bankaya sor yine de,hesap özetini iste.Hesap işletim ücretiyse geri alabilirsin diye biliyorum.Tüketici heyeti var kaymakamlıktaydı sanırım,oraya başvurarak paranı geri alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...