Strake
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
tamam Strake1234 oldu şimdi ne yapacamNereliysen oranın plaka kodunu yaz nickinin sonuna.
Örn:strake35 , Strake35

tamam Strake1234 oldu şimdi ne yapacamNereliysen oranın plaka kodunu yaz nickinin sonuna.
Örn:strake35 , Strake35
İyi geceler.Teşekürler.
Cümleten iyi Geceler SDN FORUM.
iyi gecelerTeşekürler.
Cümleten iyi Geceler SDN FORUM.
şimdi ne yapacam la benİyi geceler.
tamam Strake1234 oldu şimdi ne yapacam![]()
Ne istiyorsan indir işte.şimdi ne yapacam la ben![]()
abi şu +18 bölümüne baktımda üyeliği iptal mi etsem acepSiteye girip ister catalog kısmından oyun, film, xxx bölümüne giricen.
İstersen gidip torrent bölümünden daha geniş biçimde arayıp indirmeye başlıyacaksın.
Mail adresine onay maili gelmiyor zamunda.net sitesinden.![]()
O bölüme girmemesi daha iyi olmaz mı ? :mrgreen:xxx bölümüne giricen.
girmez olaydım çok sevdim la ben burayıNe istiyorsan indir işte.
xxx bölümlere de girme.![]()
Web site üzerindeki yaşını soruyor. +16 yaz en az.
xxx bölümüne gireceksen +18.![]()
Sen yenisin galiba.Revo Uninstaller free.
Fazla sevme bağımlı olursun.girmez olaydım çok sevdim la ben burayıama türkçesi gerçekten berbat
![]()
O bölüme girmemesi daha iyi olmaz mı ? :mrgreen:
Bak sen!
re13el senin nicki okurken reonüçel diye okuyordum.Şimdi düşündüm de rebel mi yoksa?
![]()
abi şu +18 bölümüne baktımda üyeliği iptal mi etsem acepteşekkürler ama bunun türkçesi böyleyse yandık
![]()
Hastalık: Aşırı sahiplenme duygusu
Reçete: Yalan söylüyorsa o kızı bırak gitsin, yoksa takıntı olur ve canını çok yakar. Kızın seni gerçekten sevdiğini düşünüyorsan ve terketmek istemiyorsan başka kızlarla yakınlık kur (abartmayacak şekilde) ve kızın seni kıskanmasını sağla.
böyle daha iyi teşekkür ederimİstediği yere girme konusunda kendisi düşünebilir diye düşündün mü?
Evet rebel.
Sitede sol üst köşede dil seçenekleri olması lazım. Oradan english seçeneğini seç sende.
Sabah olsada işe gitsem diye can atan adam nasıl bir psikolojiye sahipsin sen:scared: