12 yıldır kullandığım telefon numaram çarşamba pazarına döndüğü için gidip vodafoneden yakın tanıdıklarım bana daha kolay ulaşabilmesi için 2. bir hat almaya kadar verdim. Ama ne olduysa 32 gb beyaz iphone 5 i yeni hatla beraber alıp çıktımturkcell hattımın tüm paketlerini kapattım artık müşterilerim oradan ulaşsın
![]()
Hayırdır ?Çiftçi olucam ben arkadaş okumıyacam![]()
Curve ne yahu çan mı 40 galiba.![]()
Bugün çok yoğundu hatta yarın daha yoğun olacak bi insan 8 de gidip 7 de gelirmi yahuHayırdır ?![]()
hangi ders abi?Aynı hocanın aynı gün 2 sınavı var. Birincisi 90 İkincisi 15. En azından toplamda 100'ü geçtim.@trnc sana dediğim sınavdı bu diyordum düşük alırım diye 15 almışım.
![]()
Bugün çok yoğundu hatta yarın daha yoğun olacak bi insan 8 de gidip 7 de gelirmi yahuFarming Similator 2013 oynadım çok beğendim ne yapsam bilmiyorum bi kere söyledim bizim aile psikolojik baskı yaptı
hangi ders abi?![]()
Biri hayallerinin peşinden koş der biri takıl der ne yapsam bilmiyorumDaha zor görmemişin, okuma zaten.![]()
Aynen.Daha zor görmemişin, okuma zaten.![]()
Çok etkiledi beni o oyun ama crack yaparak zengin olmuştum gerçek hayata crack nasıl yapıldığını bilen varmı?
Çok etkiledi beni o oyun ama crack yaparak zengin olmuştum gerçek hayata crack nasıl yapıldığını bilen varmı?![]()
Para bol olunca![]()
Harvest or Rescue the Little Sister?
Haklısın abiBilsek bu durumda mı oluruz?![]()
Hadi git yat.Çok etkiledi beni o oyun ama crack yaparak zengin olmuştum gerçek hayata crack nasıl yapıldığını bilen varmı?![]()
Ben halime sükür ediyimLise 4 te iken sabah 7.40 ta ders başlardı, 15.30 da biterdi. 16.30 gibi evde olurdum, 17.50 de dershanede gece programına giderdim, 22.30'da eve dönüp uyurdum.. Sonra sabah 7.40'ta bi daha okula
Demek istediğim, sen daha zor görmemişsin![]()
konuşma fakirşaka bi yana cihazı canlı görünce hoşuma gitti turkcellde zaten 100 tl fatura ödüyordum bunda 145 ödeyecem üstelik ip5 sahibi olcam 45 tl farkla
![]()
Lise 4 te iken sabah 7.40 ta ders başlardı, 15.30 da biterdi. 16.30 gibi evde olurdum, 17.50 de dershanede gece programına giderdim, 22.30'da eve dönüp uyurdum.. Sonra sabah 7.40'ta bi daha okula
Demek istediğim, sen daha zor görmemişsin![]()
daha gece yeni başlıyorHadi git yat.![]()
![]()
Hadi bakalım.daha gece yeni başlıyor![]()
biraz sonra çıkıcam bizim kızlarla buluşacazHadi bakalım.![]()
Şu bioshock'a bi başlayamadım gitti arkadaş.
Başlaması alışması zor. Biraz zorladım kendimi şu an alıştım zevkli oyun. Aklında bulunsun Rescue seçeneğini seç ben hep Harvest seçtim, Rescue seçince Hipnotize Big Daddy diye Plasmid veriyormuş.![]()
Hadi l.n.biraz sonra çıkıcam bizim kızlarla buluşacaz![]()
kızlar bana hasta ben ....Hadi l.n.![]()
Not ettim sağol.
Bu oyunun adı geçince abimin gözlerinin içi parlıyor. Sanat eseriymiş öyle diyor![]()