Unfriend Finder eklentisi işini görür.facebook ta şu sildiğimiz kişileri nasıl görürüz .?
Saz seslerinin sahile aksettiği demler âh o demlerBiz Heybeli'de her gece mehtâba çıkardık
Sandallarımız neş'e dolar, zevke kanardık
Daha Kışın ilk aylarında gördüğüm doğalgaz faturasıyla şoktayım,kışın bu faturayı bir de 2'yle çarp,durum hiç de iç açıcı değil!!!
Çatır çatır bir fatura gelmez inşaallahne kadar geldiğini söyler misin merak etim :S Bende çatır çatır yakıyorumda :S
vay arkadaş şimdi bu iyi birşeymi kötü birşey mi anlıyamadımdaha sen doğmamışsın bile yav. yüzün çıktı mı?![]()
Bitti Allah'a şükür.Vizeler bitti galiba![]()
Word kartla aldım. Rezervasyonu da yaptım ama 3 lira hizmet bedeli aldılar.oh be aldım en sonunda hobbit için biletimibu arada bileti maximuım kart ile alın orta boy patlamış mısır hediye veriyorlar
ve direk rezarvasyon yapıp alırsanız mybilet gibi sitelere komisyon vermediğiniz için bileti daha uygun fiyatlı alabilirsiniz
![]()
Bitti Allah'a şükür.![]()
Bizde 2 vize bir final oluyor.Maşallah bu zamana vize mi kalırBizim bitireli bir ay oluyor.
Bizde 2 vize bir final oluyor.
Hobbit için salonda yerimizi aldık. hadi hayırlısı bakalım.![]()
Çok mu hoşuna gittiçok iyi yaa![]()
Çok mu hoşuna gitti![]()
İki vize de düşük gelirse ne olacakHe yaa. Bir vizen kötü geldi mi?? Diğerinden kurtarırsın. Amma lakin vize final olması çok kötü finallde morallerin sıfıra iniyor![]()