Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Vayy be,seni çok özledim..diye mesaj atan kız,bir kaç gün mesajlaşlaştıktan sonra..cnm benim krdi kartı borcum var,ayın 5ne ödemezsem avukata verecekler...démez mi,orada bittim.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ben Şirince belediye başkanı olsam 21 Aralık'ta elektrikleri, telefonları falan keserim. Bir tek biz kaldık diye sevinsinler.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Anasıyla zoru var kesin, hâlâ sevgilimden bahsediyor...

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Vayy be,seni çok özledim..diye mesaj atan kız,bir kaç gün mesajlaşlaştıktan sonra..cnm benim krdi kartı borcum var,ayın 5ne ödemezsem avukata verecekler...démez mi,orada bittim.

Acaba seni mi özlemiş yoksa paranı mı? :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33

Resmen para için yazmış yuh.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bilgin vardır belki sorayım .:) Bende ligtv uygulamasını indirdim. Ama videoları açmıyor. Önce kaliteyi düşür dedi. Düşürdüm şimdide desteklenmiyor diyor.

Bilmiyom hocam desteklenmeyen türdür belki video. O video türü normalde telefondan açılıyor mu ona bakmak lazım.
[MENTION=209475]iptal[/MENTION] şimdi ben de baktım Rekor Aşkına başlıklı haberde bende de öyle yaptı, diğerlerinde yapmadı ama. Neymiş bu videonun türü diye ligtv sitesinden bakayım dedim baktım aslında bi video yok, o hatayı da bu yüzden alıyoruz bence.

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bilmiyom hocam desteklenmeyen türdür belki video. O video türü normalde telefondan açılıyor mu ona bakmak lazım.
@iptal şimdi ben de baktım Rekor Aşkına başlıklı haberde bende de öyle yaptı, diğerlerinde yapmadı ama. Neymiş bu videonun türü diye ligtv sitesinden bakayım dedim baktım aslında bi video yok, o hatayı da bu yüzden alıyoruz bence.

Ben bütün videolarda alıyorum o hatayı :). Gollere bakacaktım bakamadım. Mxplayer felanda yüklü ama olmadı.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Forumda bu konuların yanındaki yıldızlar neyi ifade ediyordu??.. Mesela 5 yıldız var neyi ifade ediyor?.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
20GB ssedbox alanı mevcuttur:) İlgili kişilere...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Acaba seni mi özlemiş yoksa paranı mı? :)

Ben daha öncesinde bir yardımda bulunmuştum ve aradan 2 yıl geçmişti,
O süre zarfında beni tamamen silmiş gibiydi,
2 yılın ardından bi akşam tel çaldı,numarayı tanımıyorum açtım ve O.
Fazla samimi olmadım,yine 1 2 ay geçti faceden "Seni çok özledim" falan yazdı.
Derken hergün cebe "Npysn cnm" gibi mesajlar,derken o an geldi ve kredi kartına borcu varmış onu söyledi.

Galiba o yardımım aklına geldi ve bana yanaştı sanırım,o zamanlar hastaydım ona ve şuan kılım bile kımıldamıyor : ) hislerim ölmüş.

5 dakika içinde 10 kez elektrik kesilrmi yahuuu :@

Şıklarıda verseydin,böyle zor oluyor soru çözmek :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...