yaşli çocuk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
Sadece bakarsın bazen.

Mesajlarının moderatör onayından geçmeden yayınlanmayan bir kategorideki konu nasıl kilitleniyor @trnc ?
konu farklı yerlere çekilirse, zıt fikirli üyeler durmadan birbirini şikayet ederse bi güzel kilitlenir
İşte ben de onu diyorum. Burda bir tezat yok mu? Kapıda silah kontrolü yapıyorsun, adam içeri girip adam öldürüyor...
Neyse, aranızdaki iletişimsizlik ve fikir birliği probleminize karışmayayım ben. Bu aralar fazla kaşınıyorum zaten![]()
SRS Audio Sandbox kullanan var mı? Gerçekten ses kalitesini artırırmı? Yoksa DFX mi kursam?
Çok sordum biliyorum.![]()
Ben bir ara Full Sürüm olanını kullanmıştım.
Gerçekten güzel.
Tavsiye ederim.![]()
Ben zamundadan bulmuştum galiba.Bakıyorum bende full sürüme, ilkinde virüs çıktı eledim.![]()
Ben zamundadan bulmuştum galiba.
Eğer ses sisteminiz biraz da iyi ise hakikaten seste müthiş işler yapıyor.![]()
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] Abi beneficence'ye ne oldu ? Haberin var mı ?
Haberim olmaz mı ya, arkasından su bile döktüm. ://
Pisi pisinee bannn yedi.
@ALPARS Bu maestro kartı hiç denedin mi paypal'a eklemeyi?
Bende de aynı problem çıktı da acaba dedim paypalda mı var sorun. Sağol bilgi verdiğin için.Denedim hocam kabul etmiyor.
Paypal destek hattına bildirdim verilen cevap:
''Maestro debit kartınızı hesabınıza eklemeniz konusunda PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.
.... hesabınızı incelediğimde son 4 rakamı ****olan maestro debit kartınızı eklemede sıkıntı yaşadığınızı anlıyorum ve kartınızı bankanızın reddetmesi sebebiyle ekleyemediğinizi görüyorum. Bu noktada bankanızın debit kart online işlemlerden sorumlu müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek kartınızın yurtdışı online işlemler için açık olup olmadığını kontrol edin ve tekrar eklemeye çalışın.''