- Reaksiyon puanı
- 351
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] seninkinin davetiye işi tamam

Hemde baya bi geride kaldın:mrgreen:Bu yeni kasalarda güç kaynağımı var ?. Ben geride mi kaldım acaba
![]()
Hemde baya bi geride kaldın:mrgreen:
Brifing dosyasını güncelleme işi başıma kaldı, iyi mi? :glare:
Bunlar hep ilahi taktir daha çok çekeceksin:mrgreen:Brifing dosyasını güncelleme işi başıma kaldı, iyi mi? :glare:
Oyunların kurulmuş hali 194GB etmiş yav.
iyi iyi
Bunlar hep ilahi takdir daha çok çekeceksin:mrgreen:
ahaResmini isteriz![]()
Müdür yardımcısının yarım yaptığı işi tamamlama işi. :hammer: Yazılı okuyorum/okuyacağım daha...![]()
Yapmıyom de herkes işini yapsın.![]()
Müdür yardımcısının yarım yaptığı işi tamamlama işi. :hammer: Yazılı okuyorum/okuyacağım daha...
Tek seferde mi çekeceğim, taksit taksit mi?![]()
Müdür sinirlenmiş zaten sene başından beri yapmadıkları için... Yapmıyom nasıl diyeyim? Müdürümü de severim şimdi Allah için.![]()
![]()
:mrgreen::mrgreen:
Patlıcanlı poğaca![]()
Oyunların kurulmuş hali 194GB etmiş yav.
Benim oyunlar 170gb olmuş, tabi sildiklerimde var.![]()
SSD'den taşımak zorunda kaldım, Origin birsürü uğraştırdıBen de sildim battlefield 1942'yi açmamla silmem bir oldu
![]()
Bilahare görüşelim seninleBiz orjinalci değiliz ya.136gb iso duruyo oyun yüklemek için. Laptopa anca bu kadar.
![]()
Biz orjinalci değiliz ya.136gb iso duruyo oyun yüklemek için. Laptopa anca bu kadar.
![]()
Ekran kartım yüzünden oyun pek oynayamıyorum değiştirdiğimde sana ihtiyaç olacak
Ekran kartım yüzünden oyun pek oynayamıyorum değiştirdiğimde sana ihtiyaç olacak![]()