ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
@topalsolucan sana attığım aktör Zach Galifianakis çıkmış o adama benzetmiştim keşke gönderseymişimgitti 200 gb upload
![]()
Online Rekorumuz: 19.987
haydi 20bin![]()
Yoğun sunucular beni diskalifiye ediyorlar arada![]()
çöktü yine forum.![]()
Arka plan resmini remove yapıp sayfayı yenile resmin silindiğinden emin ol daha sonra yüklemek istediğin resmi seç değişecektirtwitter arka plan resmini niye değiştirmiyor yav
Arka plan resmini remove yapıp sayfayı yenile resmin silindiğinden emin ol daha sonra yüklemek istediğin resmi seç değişecektir![]()
Resmi şimdi denedim aşağıda anlattığım gibi yapınca oldu birde sen dene bakalımyok vallah olmuyor hocam, tepki vermiyor anten, şunu yapıcam
http://battlelog-cdn.battlefield.com/public/bg-bf3-x2.jpg
Resmi şimdi denedim aşağıda anlattığım gibi yapınca oldu birde sen dene bakalım
Arka plan resmini döşe seçeneği işaretli olsun resmi öyle yükle değişiklikleri kaydet twitterı tarayıcıdan kapat yeniden aç olacaktır mutlaka yoksa bas bana eksiyi![]()
arkadaş ben mi malım diyorum da yok ya, olmuyor işte resmi seçtikten sonra bişey olmuyor ki sanki hiçbirşey yapmamışım gibi, IE ile bile denedim, up down hızlarını takip ediyorum upload edilen birşey de yok
Est.hocamda belki çerezlerle alakalı bir sıkıntıdır resmi yüklediğindearkadaş ben mi malım diyorum da yok ya, olmuyor işte resmi seçtikten sonra bişey olmuyor ki sanki hiçbirşey yapmamışım gibi, IE ile bile denedim, up down hızlarını takip ediyorum upload edilen birşey de yok
Hesaptan heralde başka pcden de denedim. Bi de başka hesap deneyeyim.
Önceki resmi kaldırdığımda hemen bi önizleme veriyor kaydet deyince de kaydediyor, ama yeni resim yüklemek sorun oldu.
alıntı nedenBen yatıyorum Kadıköy,Moda,Fenerbahçe,Göztepe,Caddebostan,Şaşkınbakkal,Kalamış....
Herkese ARV. Bugün işte çok yoruldum.![]()