- Reaksiyon puanı
- 351
O kelimeleri yazarken hiç çekinmiyor da, forumdan değil hayattan banlamak lazım onu 

İkinci önerimde ciddiyim.Yazdım seni tam kusmalıkmışmış ondaki ağız kimsede yokmuşmuş :hammer::hammer:
@Darknes$ Sdn hatun kardeşliğinin verdiği yetkiyle banlayın gitsin:mrgreen::mrgreen:
O kelimeleri yazarken hiç çekinmiyor da, forumdan değil hayattan banlamak lazım onu
Adamın karakökü güzelden anlıyorO kelimeleri yazarken hiç çekinmiyor da, forumdan değil hayattan banlamak lazım onu![]()
Sen istesende rüyalarını süslemez merak etme:mrgreen:İkinci önerimde ciddiyim.Hayalet gibi
korkuyorum rüyama çıkar diye.
Yok da hani değişiklik sana da yarar diye söyledim.Sen istesende rüyalarını süslemez merak etme:mrgreen:
Ivi'min diğer resimlerini sürekli görmek için yoksa bu bir bahanemiYok da hani değişiklik sana da yarar diye söyledim.![]()
Ivi'min diğer resimlerini sürekli görmek için yoksa bu bir bahanemi![]()
![]()
Sen önerirsinde yakışmazmı:mrgreen::mrgreen:Yakuşmuş reis![]()
@__kadıköyRAP__ maaş kartından paypal ile alışveriş yapabiliyormu ?
Vah canım kardeşim sana da bir avatar bulalım.![]()
Tarz ne
Hala açmadılarmı hesabınıpaypal deme la bana, onların ta ****###....%%&&??*##$++££+^**
kredi kartı şart olması lazım![]()
Yaş faktörünü katmamışım tabi. PardonKorktum![]()
Yaş faktörünü katmamışım tabi. Pardon![]()
Eşek gözlü güzel derler ya öyleFal taşı gibi gözleri var mübarekkk![]()
Hala açmadılarmı hesabını![]()
Sağ da ki kel Johnny sins
Kazandığımda üniversiteyi büyük umutlarla gittim. Açıkta kalmıyım diye yazdığım bir yerdi bundan dolayı calışma isteği de kalmadı. Yazmasaydım dediğim üniversite Kırıkkale Üniversitesi bilen bilir1. sene neyse de 2. sene 1 kere değil 2 okuma 1 çözmeyle geçilir.![]()
Şu turbobit midir nedir onun bitmek tükenmek bilmeyen saniyeleri ayar etti beni..
Premium lazimsa verim abii![]()