Granikos
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 13
Trabzon Fen Lisesi aynı sırada 3 kişi oturuyor birde cam kenarlarında 2 kişi oturuyor
Amaç nutuk atmak.
iyimiş

Trabzon Fen Lisesi aynı sırada 3 kişi oturuyor birde cam kenarlarında 2 kişi oturuyor
Amaç nutuk atmak.
Ivi'me yakışır bir paket olsunVerdik gitti paketmi yapalım yoksa burdamı?..![]()
Bu kadın sözde türban takarak erkeklerin dikkatini kendinden uzak tutup namusunu korumayı amaçlıyor değil mi bildiğim kadarıyla türban takmanın amacı bu erkekleri azdırmamak ama söyledikleri hiç de öyle değil. Türbanın ne anlamı kalıyor o zaman ne insanlar var yaEE Yuuhhhé!!..
![]()
Doğru söylüyorsun..Bu kadın sözde türban takarak erkeklerin dikkatini kendinden uzak tutup namusunu korumayı amaçlıyor değil mi bildiğim kadarıyla türban takmanın amacı bu erkekleri azdırmamak ama söyledikleri hiç de öyle değil. Türbanın ne anlamı kalıyor o zaman ne insanlar var yaGeçen yaz hiç unutmuyorum bir türbanlı görmüştüm istanbulda makyajlı, rujlu ve dekolte elbise giymişti ancak türban takıyordu bunların amacı ne acaba ?
Amaçlarının ne olduğunu bilemeyiz. Böyle şeyleri kendine sorun etme sonuçta hepimizin yeteri kadar anlama, algılama, düşünme ve bu düşündüklerini uygulamaya dökme gibi bir yeteneği var. Bırak ne yaparlarsa yapsınlar. Dövsen dövülmez, sövsen sövülmezBu kadın sözde türban takarak erkeklerin dikkatini kendinden uzak tutup namusunu korumayı amaçlıyor değil mi bildiğim kadarıyla türban takmanın amacı bu erkekleri azdırmamak ama söyledikleri hiç de öyle değil. Türbanın ne anlamı kalıyor o zaman ne insanlar var yaGeçen yaz hiç unutmuyorum bir türbanlı görmüştüm istanbulda makyajlı, rujlu ve dekolte elbise giymişti ancak türban takıyordu bunların amacı ne acaba ?
Sorma ya bende yataklara düştüm kahroldum neden böyle yapıyorlar diyeAmaçlarının ne olduğunu bilemeyiz. Böyle şeyleri kendine sorun etme sonuçta hepimizin yeteri kadar anlama, algılama, düşünme ve bu düşündüklerini uygulamaya dökme gibi bir yeteneği var. Bırak ne yaparlarsa yapsınlar. Dövsen dövülmez, sövsen sövülmez![]()
Detaylı bilgi lütfen..?Belgesel bu akşam başlıyormuş...
22:00-22:55 büyük dünya tarihidetaylı bilgi lütfen..?![]()
Kara Şövalye Yükseliyor - The Dark Knight Rises 720p (Türkçe Dublaj)
İnadına 350 kb ile inmeye devam ediyor :hammer::hammer:
Kaç gündür bunu bekliyordum 2 saattir pc başındayım bitsede kurtulsakVah yazıkkkk, sinemada izledim hiç derdim yok![]()
Kaç gündür bunu bekliyordum 2 saattir pc başındayım bitsede kurtulsak![]()
VK'den indiriyorum kaliteli dublaj bi orda var ama nedense 350'yi geçmiyor :/Hangi torrent sitesinden indiriyorsun. Bittürk bile son sürat.![]()
Vk nire? Vkontakteyi mi diyorsun?VK'den indiriyorum kaliteli dublaj bi orda var ama nedense 350'yi geçmiyor :/
Bir ara konuyu açarken Konuyu Aç butonuna iki-üç kere tıkladım ve aynı konudan iki tane açıldı.@aquess1999 senin hiç silinen konun var mı acaba merak ettim şimdi niye eksi 10 çıkardı...
Bende de 178'den 117ye düşüyor 60 tane konu silinecek değil ya.Bir ara konuyu açarken Konuyu Aç butonuna iki-üç kere tıkladım ve aynı konudan iki tane açıldı.
2.konuyu silmişlerdi.Başka hatırlamıyorum.![]()
Aynen ama bende 7 sayfa var.6 sayfa 6x25=150, birde 7. sayfa da 4 konu 150+4=154.Bende de 178'den 117ye düşüyor 60 tane konu silinecek değil ya.Sen gir o konuya bir bak en başta 148 dedin sonra 164 en son 154'e bağladık.
![]()
Aynen öyleVk nire? Vkontakteyi mi diyorsun?
1080p diye neredeyse 700 mblık film koyacak.![]()