re13el
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 114
anlamak icin 10 sn dusunmem gerktive okuyorum
![]()
Öyle olmaz ama

anlamak icin 10 sn dusunmem gerktive okuyorum
![]()
abi çalış diyorsun da fen lisesinde (taban puan 481)yine de en iyilerden birisi benimÖyle olmaz amaÇalış biraz.
Bu kadar ciddi olan neymişki hocam ..?Forumdaki bi mesajım için bize dava açılacakmış galiba beyler.. Hayret bişey yaa..
Forumda postlarımı yazıp yazıp siliyorum korkuyorum hee
Forumdaki bi mesajım için bize dava açılacakmış galiba beyler.. Hayret bişey yaa..
Okumadın galiba..neden korkuyorsun?
Okumadın galiba..
yanlış bişey söylemekten yeniyim ondandır usta, biraz açılmam lazım tanımam lazım üyeleri falan böyle eziklenmiş hissediyorum ama yavaş yavaş açılacazneden korkuyorsun?
Ne söylemiş olabilir ki? Küfür bile etse uzaklaştırma falan uygulayın yani dava biraz ağır kaçmıyor mu?
pardon. da ne söylemiş olabilir onu düşünüyorum garibime gitti...Davayı bu site açmıyor. Başkaları açıyor.
bu daha güzel görünüyorbende hala aynı.
Chrome, IE10, Opera, Firefox arasından sadece Firefoxta bu yeni temalara geçiyor. Diğerlerinde eski youtube bendede.
Sağ altta geri bildirim butonu var, oradan aldıkları geribildirimlere göre yapılandırıyorlardır belki.Bir karar versinler yaaa hep değişiyor yeter artik uleyn![]()
Sağ altta geri bildirim butonu var, oradan aldıkları geribildirimlere göre yapılandırıyorlardır belki.![]()
Kendi kafalarına göre yapiyolarr yaaa![]()
Sen öyle düşünüyorsan öyledir.
Neyse iyi geceler yatayım ben artık.![]()