Hayatımda ilk kez, bilgisayarın ısınma nedeninin sürücü olduğunu söyleyen biri gördümBeni o kişi ile tanıştır
@__kadıköyRAP__
Aslında adını soyadını da biliyorum. Çünkü mail adresine sorunun videosunu gönderdim.Garip yaa valla. Enterprise desteklemezmiş.
Dell'e diyorum ısınıyor kapanıyor oyun oynarken. Diyalog şu;
-Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
+Windows 7
-32 bit mi 64 bit mi?
+64 bit
-Hangi sürümü?
+Enterprise
-Home basic, home premium ve professional desteklemektedir, başka sürüm kullanırsanız sürekli sorun yaşarsınız driverları bi şekilde tanıtmış olabilirsiniz ama desteklemez çok sorun çıkarır.
+Professional'ın parasını nerden bulcam? Enterprise lisansım var benim.
-Bilgisayarcılardan yükleyebilirsiniz. Zaten aldığınız bilgisayar freedos kullanıcılar işletim sistemi parası ödememek için bunu alıyor. (Korsana teşfik)
+Windows 7 windows 7'dir bu dediğinize katılmıyorum. Farkları sadece bi kaç ek özellik.
-O zaman sorunlarla uğraşırsınız ali bey.
Olaya bak ya Enterprise kullanıyorum diye ısınıp kapanıyormuş![]()
İsyan - Lockout 720p (Türkçe Dublaj)
Beklenen film sonunda geldi![]()
Benim için yeni piyasaya çıkmış gibi alt yazılıyı adamdan saymıyoruzFilm değil dublaj geldi desene![]()
Benim için yeni piyasaya çıkmış gibi alt yazılıyı adamdan saymıyoruz![]()
![]()
Win7 içinde 2013 başlarında ie10 çıkacakmış. Şu anda Win7 için Internet Explorer 10 Yayın Önizleme sürümü (Windows Internet Explorer10 Pre-release for Windows 7) x86 ve x64 için ayrı olarak sitesinde mevcut.İnternet explorer 10 bana mı hızlı geldi yoksa hızlı mı bu yav?![]()
İE10la hava atmak değil amacım, adamlar sanki hızlı çalışan tarayıcı yapmış gibi geldi banaWin7 içinde 2013 başlarında ie10 çıkacakmış. Şu anda Win7 için Internet Explorer 10 Yayın Önizleme sürümü (Windows Internet Explorer10 Pre-release for Windows 7) x86 ve x64 için ayrı olarak sitesinde mevcut.
Win8 kullanıp ie10 ile hava atmak geride kaldı win7 içinde geliyor
Kaldıki internet explorerla hava atılmaz![]()
@zozeidon hdcity'de bonusa ihtiyacın var mı?![]()
Kullanıcı adını gönder de göndereyim 10000Yeni üye oldum. Sana lazım değilse gönder.
Bu arada Hdtorrents'te benle ilgili bi uyarı falan geldi mi sana?
Davet ettiğim elemanın biri hile mi ne yapmış %50 warning sınırındayım 4 hafta.
Kullanıcı adını gönder de göndereyim 10000yok bana birşey gelmedi ratio sıkıntısından dolayı mı yoksa ratiomaster tarzı ratio uçuran program falan mı kullanmış?
![]()