• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Thermo sınavı open book olacakmış, yetmedi önemli gördüğümüz yerleri A4 kağıdına yazıp sınava götürebilecekmişiz.. Ya yaşadık ya sı.tık bakalım hangisi :D

Yok arkadaş 4 gün oldu geçmiyor, ne biçim bi ağrı bu ya. Çatlayacak başım.

Forum da bir problem var, mesaj yazma da falan paragraf falan ayırıyorum hala birleşik çıkıyor. Sadece bende mi anlamadım.

Tekirdağda 3 üniversite öğrencisi .ikisi üj-bej yıllar sonra Ankarada biri asker biri sınava gelmiş biri de ben çok güzeldi be :D

bakalım git başımdan diye film indirdim iyiye benziyor oyuncu kadrosu sağlam umarım hayal kırıklığı ve vakit kaybı yaşamam :D izledin mi [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] :D

özellikle açıp dinlememiştim hiç, bi kaç dizide duydum müziği.. kesin demir demirkandır dedim değilmiş :D

namaz dan beri ayaktayim sözde bugun dinlenecektik. 5 saatlık uyku ile bakalım napcaz :)

1 haftadir saat 5 ve 4,30 kalkıyorum :) iş yogun olmasa süper =) fazla uykuda adami bitkın yapiyor.daha yeni hastalığı atlattim tekrar olucam böyle giderse :)

darısı başına :D

piyasada lüfer kaynıyor ama kücük ..

şu uykuyu bir de ben azaltabilsem çok iyi olacak
6 saate anca düşebildim

dns yi otomatik yapınca nete giremiyorum 8888 8844 yapınca da steama giremiyorum.

Güzel düşünülmüş. :)
409309_441459419233250_364493155_n.jpg

[video=youtube;jUGHagPdzPU]https://www.youtube.com/watch?v=jUGHagPdzPU&feature=youtube_gdata_player[/video]
Çenenin düştüğü bir gün:)

bu can sıkıntısı pek elim bişey hiçbir şeyden tat alamıyorum : (

1725 yılındakı vivaldiye katılıp, ardından savaşta ölmek istiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...