- Reaksiyon puanı
- 493
traji komikArkadaş bu nasıl upload ya istesen bu kadar olmaz.Download öyle olsa keşke şimdi
![]()
![]()
Not:Servis sağlayıcı TTNET.

superonline a geç sende benim gibi

traji komikArkadaş bu nasıl upload ya istesen bu kadar olmaz.Download öyle olsa keşke şimdi
![]()
![]()
Not:Servis sağlayıcı TTNET.
Merak etme superonlinea buradaki çoğu kişiden önce ben geçtim, fakat şu anda yurtta kalıyorum burada ttnet var.traji komikbende 3 gündür bekliyorum insin diye NFS bakalım akşama inşallah bitecek bugün kafama koydum açık bırakıp gidicem laptopı
superonline a geç sende benim gibi![]()
Bu kuşun gidişatı hiç iyi değil bilgin olsun[video=youtube_share;2oVQ_akgtWc]http://youtu.be/2oVQ_akgtWc[/video]
Bizim sapık
Maşallah demeyi unutmayalım![]()
bu akşam çalacam o kusuBizim sapık
Kafasını eğip hatunlara bakıyor çakal
O senelerdir öyle, yav dişi kuş yanında ama yine de kumanyada felan gidiyorBu kuşun gidişatı hiç iyi değil bilgin olsun:mrgreen::mrgreen:
-----
Buda benim ortalığı pisletmede uzman olan kazım![]()
İyikide dişi değil yoksa senin behlül kuşumu öldürürdüO senelerdir öyle, yav dişi kuş yanında ama yine de kumanyada felan gidiyor
Bizimki de iyi pisletir hiç acımaz, sizinki dişiye benziyor ama?![]()
Kafasını eğip hatunlara bakıyor çakal![]()
Apple simgesi forumda görünüyor mu? 
Bizimkinin gözü kumandadan başka birşey görmüyorİyikide dişi değil yoksa senin behlül kuşumu öldürürdü![]()
Yok görünmüyor. Böyle görünüyor eğer mesajda yazdıysan.![]()
[video=youtube_share;2oVQ_akgtWc]http://youtu.be/2oVQ_akgtWc[/video]
Bizim sapık
Senmi benmi biraz daha kasayımda satacam zaten
Senmi benmi biraz daha kasayımda satacam zaten![]()
Sen git hayvana dişi kuş ayarlama, sonra gel videosunu çekNe ayıp
Maşallah sıpaya.
Sen en iyisi dişiyi değiştir şimdiye bu behlül'ün 10 tane yavrusu olması lazımdıKafesi de çektim ya içinde güvercin çakması gibi dişi muhabbet var, ama gol yok![]()
digiturk web tv paketi satın aldım, açıkcası bu kadar kaliteli yayın beklemiyordum.![]()