• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
araya giriyorum da ağalar temiz sorunsuz bir w995 arıyorum, xperia x8 ile takasa yanaşan varsa beri gelsin. Bir yıldır alışamadım şu dokunmatiğe yahu...

Şu iki gün içinde gördüğüm rüyalarla kısa film dalında oscara adaya olurum ya la:glare::glare:

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]
Geçmiş olsun sat kurtul şu motoru yaw :) Bu 2 oldu :)

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]

Motorun ayaklısıda, tekerlekliside zararlıdır :P

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, vardır bunun da bir hayırı. [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]

Windows 8 in nimetlerinden biri shazam. :) Metro arayüzünü beğenmeyebilirsiniz ama aynı metro arayüzü sayesinde bir çok mobil uygulama pc ye geliyor. :D
5NRFg.png

en az bir yıl önce yazdığım 10 15 konuyu hortlatasım geldi iyimi :)

images
kurtuldum artık bundan .neyse ki sonunda istediğimi aldım(sanırım)

[video=youtube;yRip8jbG3p8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yRip8jbG3p8[/video]

Açmışlar bir itiraf sayfasını facede, hıyarın teki de tutup sevgilim hakkında bişeyler yazmış. Kim olduğunu bilsem seni oyacam ama...

Yeni NSF MW torrentlere düşmüş,yoksa ben mi balığa geç kaldım :P Neyse indirelim.

Biraya doyduk yine. :D Dedim ben bu antalya da iyice günahkar olacam diye :P Daha minimum 4 yılımız var ohooooooooooooo

Arkadaş bu nasıl upload ya istesen bu kadar olmaz. :) Download öyle olsa keşke şimdi :D
h67HZ.png

Not:Servis sağlayıcı TTNET.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...