• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağolun dostlar. evet acı var. kafam hariç her yerimde hasar var. eller yara bere, mont, pantolon yırtık, ayakkabı yırtık, ayak topallıyor. bu halde hastaneye bir girdim, herkes bana bakıyor. halimi göre teyzelerin "vah vah, çocuk kaza yapmış galiba" fısıldamalarını duyunca çok tuhaf oldum. sanki filmden bir sahne gibi. :)

Geçmiş olsun.

Motorla ilgili geçen senede bir kaza yapmıştın. O zamanda söylemiştik, motor çok tehlikeli. 3 yapma.

Birde sen çok film izliyorsun. Bu en az motor kadar tehlikeli. :)

Yükleyeceğin videonunda seninde youtube :cursing:

Windows 8>Mağaza>Haberler ve Uygylamalar>ShiftDelete.Net :D

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]

Geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelmiş.

2 rekat şükür namazı kıl :)

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] geçmiş olsun Abi, aman dikkat.

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]; cok ama cok gecmiş olsun... Sat hemen arabanı al lütfen...

Geçmiş olsun. Motor güzel ama dikkatli kullanınca.

Geçmiş olsun [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] , tez zamanda eski sağlığına kavuşman dileğiyle

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] Hangi hatuna bakarken yaptın bu kazayı :P:mrgreen:
Şaka bir yana geçmiş olsun bu son olması dileğiyle :)

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] geçmiş olsun

Ex57h.png

Bu 3d olayı yeni mi?

herşeyin üst üste gelmesi var ya işte o geldi başıma ! bir bu eksikti herşeyin üstüne birde kaza yaptım hadi oda yetmedi çarpan adam kaçtı gitti kaldı masraf bana gelde sinir olma gelde küfür etme :S

Sevdim ben çok seni, çocukken o çok sevdiğin.. .kırmızı papuçlar kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...