• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akk'ye yakalanırsın üzülürsün
İdm'den dowland yaparken 3 saniyeliğine 900 kb görürsün sevinirsin
Sonrası yine acı hüsran...:glare::glare:

Başka biriyle olduğunu biliyordum ama onların fotoğraflarını görmek daha bi' acıttı içimi, çok hata yaptım çok.

[video=youtube;AizJu9GRF6s]http://www.youtube.com/watch?v=AizJu9GRF6s[/video]

Bi arkadaş diyor..

"Hayallerle yaşayanı gerçekler s.....":D

Görmeyeli bayağı büyümüş. :P :D

4N1GE.jpg

hatın fena değil ama ne bileyim yüzünde erkek siması var sanki :D

Kibirli, meraklı, yüzsüz insanlar benden uzak dursun. Bir de bu forumda ki ergen muhabbetine çözüm bulunmalı.

Azarenka'ya aşık olmamak için zor duruyorum.

yok yok camı açıp uyumak haram bana, tam uykuyu düzene sokalım dedim sivri sinekler izin vermedi

her zamanki gibi 50gb downloadı geçmişim, hızım yavaş, kafam bozuk, daha konuları bile açamıyorum forumdaki. web sitesi yaptım yeni google maps kodu ekleyeceğim ama 4 gündür internet yüzünden google maps yavaş bağlantıdan dolayı açılmamakta ve içindeki kodu alamamaktayım. çıldırma noktasındayım. hemen ttneti idam etmek üzere facebook sayfalarına giriyorum. kapak fotoğraflarında gördüğüm şey ise yeni reklamlarından bir kesit; martı asıl siz özgürsünüz kardeşim diyen hani.. dayanamıyorum tabi: "Asıl sen özgürsün ttnet. AKK hızını daha ne kadar düşüreceksiniz ona göre yeni bir tarife çıkarın bekliyoruz. Kotasız ve AKK olmayan internet adı altında tabiki. Tek farkınız A harfi olacak ondan sonra dikkat edin." koyuyorum yorumu. ama bir türlü içimdeki sinir geçmek bilmiyor. interneti fi tarihindeki anlaşma nedeniyle iptal ettiremiyorum da. ulan napsak millet bişiler yapmalıyız artık ulan nedir bu çektiğimiz. kafayı yemek üzereyim. lan madem adil bu internet 50gb altında yaptığımız downloadlardan geri kalanlar neden eklenmiyor sonraki aylara. yapacağınız işin ta rtışılmayacak derecede iyi olduğunu düşünüyorum. işin kötü yanı çevremde ttnette çalışanlar var. sürekli kalkıp birşeyler diyesim-yapasım geliyor kendilerine sonra **** the system diyorum kendimi zor zaptediyorum. oh be.

Inanilmaz Orumcek-Adam - The Amazing Spider-Man (2012) 1080p BluRay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...